Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
10615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu öznitelikleri değiştirmek için yönetici izni sağlamanız gerekir.
M
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar şirkette bilgisayar dün format attım d ve e klasöründeki dosyalarımda çalışma yaptıktıan sonra kaydetmek istediğimde beni belglerime yönlendiriyor buraya kaydedemezsiniz yetkiniz yok diyor. klasör üzeirndki salt okunurluğu kaldırmak istediğimde ise bu hata ile karşılaşıyorum "bu öznitelikleri değiştirmek için yönetici izni sağlamanız gerekir."

diskelr üerinde kendimi tam yetkili konuma getridim ayarlarını yaptım tek kullanıcı hesabı var ve administrator benim bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilir misiniz?



M
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

yerel disk d veya e ye sağ tıkla özellikler de gvenlik sekmesine gel ilk ktuucuğun altında altında düzenleye tıkla sonra oradan administartors ü seç ve oradan alttaki yerden tam denetim ini karşısındaki kutucuğu tıkla belki böyle düzelir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hocam onların hespini defalarca yaptım ama genede olmuyor kafayı yicem çalışamıyorum iki gündür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Binbaşı

aynı yerden izinlere gelip everyone full kontrol ekledin mi?
sonra aynı yerde sahibi bölümüne gelip administratoru çift tıkladın mı?

birde harddiski scandisk yap


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yüzbaşı

threatfire diye birşey var. Windows 8 e gelen özellik ile bütün yetkiler onda onu kapatmak gerekiyor sanırım bende nasıl oluyor bilmiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.