Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BU KIZLARIN AMACI NE ???
B
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Dershaneye başladm o kadar derste bakıştık konuştuk herkes dedi bu kız senden hoşlanıyor diye bana bakıyor mal gibi yüzünde bir ifade var aşıkmış gibi bakıyor sürekli kendisi konuşmak istiyor benle yüz vermediğimde neden pas vermiyorsun diyor. Bugün sinemaya tek başıma gidicem öff dedi beraber gidebiliriz dedim kabul edemem dedi.

Ne yani amaç ne? Neden bunu yaptı bana anlamıyorum :( Ümit veriyorlar sonra kaçıyorlar bir sürü kız böyle.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
14 yıl
Yüzbaşı

göster ama elletme taktiğini uyguluyor



G
14 yıl
Yarbay

Liseliler böyle işte hacı : )


Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

Bu hareketlerini ben yıllardır düşünüyorum ama bi türli çözemedim akıl sır ermez onların işlerine...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bende öyle demesi üzerine zaten ayıp olmasın diye sordum dedim kabul etmiceğini biliyordum zaten kız arkadaşım izin vermezdi dedim. Şimdi iyice koptuk kızla.



B
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Liseliler böyle işte hacı : )

Cevap verilmis dagilin !!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Binbaşı

Öyle demesinin muhtemel sebebi senden bi teklif bekliyo olması... Eğer dediğin gibiyse olay. gelirmisin bişey konuşmak istiyorum gülüm diyip çek kenara yapış dudaklarına.



T
14 yıl
Yüzbaşı

pfff sanne be slak .s.s.s



şa
ka
la



K
14 yıl
Yüzbaşı

Kız sana aşık naz yapıyo hocam.Israr etmektin beraber gitmek için.Sonra bir anlık eline felan değ göz göze gelin öteki gün selam bile verme.Kız ölür biter yaşasın intikam



K
14 yıl
Binbaşı

Ilık alert.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.