Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
566
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu DS_Lite Avantajları Nelerdir? PSP ile farkı nedir? Sizce Hangisi Neden?
M
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben taşınabilir oyun konsolu almaya karar verdim. Bu ds lite hep duyuyoruz ama özellikleri nelerdir. PSP
ile farkları nedir? Kullanan arkadaşlar ds lite cok zevkli oldugundan bahsediyorlar. Oyunları backup oynama şansımız varmı? Varsa nasıl oluyor? ve ne kadar maliyeti var? Backup oyun oynayabiliyorsak oyunları nereden temin edebilecegiz? bu konsolu en uygun nereden alabiliriz? Psp nin zaman sıkıcı ds lite ise zamanla daha keyifli oldugunu duyuyoruz. Kullanan ve bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dslite avantajları dezavantajlarınıda kullanan arkadaşlar belirtirse benim gibi almaya niyetli olanlar daha rahat tercih yapabilirler.

bilgi sahibi ve kullanan arkadaşlar detaylı bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz



M
17 yıl
Yarbay

bence psp çünkü daha iyi ekran mp3 wi-fi film daha iyi grafikli oyunlar ile öne çıkıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
ikisininde birbirinden önde olduğu özellikleri var. tamamen senin hangi özelliği istediğine bağlı bi durum söz konusu. psp nin 16-9 iri bi ekranı var görüntü kaliteside çok iyi, yani rahat film izlersin ve güzel grafikli oyunları oynarsın ancak hangi oyunları oynarsın? ps2 oyunlarını oynarsın, seviyosan eğlenceli olabilir... ancak bende şu sıralar el konsolu almayı düşünüyorum hatta kısa süre önce bende soru sordum burda, mesela benim tercihim ds tir; çünkü ben güzel grafikli oyunları zaten bilgisayarımda yeterince oynuyorum, benim istediğim dışarıda eğlenebilmek ve farklı bir oyun tecrübesi( dokumatik ekran, çift ekran vs...) yaşamak... ayrıca ben el konsolunu oyun için istiyorum film izlemiyeceğim. çünkü zaten memory stick alman, bide ona para vermen lazım ki hafızasına kaç film sığacakki? zaten yurt dışında psp ds in 2 katı fiyatında... ama ülkemizde niyeyse o kadar fiyat farkı yok ikiside çok pahalı tamamen senin neyi tercih ettiğine bağlı bi durum söz konusu, onun için kendimi örnek vermek istedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar.. ds almak cok daha mantıklı geliyor bana. nerede bu ds lite 220 ytl, supercard 65$ ve memory 1 gb 38 ytl.

adresleri verirsen ds lite bende almayı istiyorum bu fiyatlarla



H
17 yıl
Çavuş

valla arkadaşlar kimse 200-220 ytl ye ds lite satmıyor açıkçası.bende 1 haftadır almak istiyorum ama bu fiyatlara bulamadım.220 ytl ye normal ds satıyorlar hemde kaçak mal.hiçbir garantisi yok.
gerçekten 200 ytl civarı ds lite satan varsa bana ulaşırsa sevinirim.



M
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

çok tşkler



H
17 yıl
Çavuş

dostum varsa öyle biyer banada söyle kurtar beni şu çileden



B
17 yıl
Yüzbaşı

acaba bana da adresi yollayabilirmisin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yüzbaşı

Hemen iki deneyimimi paylaşayım sizinle. Kardeşim ve ben ayrı şehirlerde okuyoruz. Birbirimizden habersiz o PSP almış , ben de DS aldım. Sonra kardeşimle bir araya geldik ve benle feci şekilde dalga geçti DS aldığımı görünce. Sonra hadi değişelim bakalım bir kaç günlüğüne dedik. Ben PSP yi alınca fark ettim ki PS2nin ( o kadar kaliteli değil elbette ) ele uyarlanmış versiyonu. Ve 2. saatin sonunda artık estetiğine alıştığımdan sıkıldım. Kardeşime gittim o ise hala, trauma center da ameliyat yapmaya çalışıyordu. Tabi vermedi DS'i geri ( Allah'sız herif ) PSP yi satıp ben de kendime bir DS aldım. Bu kadar.

Ama başka bir arkadaşımda var. O diyorki ben ps2 mi elimde isterim diye. Onu doğrudan PSP'ye yönlendirdim. Şimdi PSPsiyle çok mutlu.

MP3 olarak çok bir şey fark etmiyor. Ama film kalitesinde gerçekten PSP çok iyi . Gerçi o minicik ekranda kim film izlemek ister onu bilemiyorum.

Dismissed.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Yarbay

bende ds de var psp de var psp de işin cıvığını çıkarmışlar yani öyle diyeyim aşırı fazla görüntü koyuyorlar yani el konsolunda 3 d oyuna ne gerek var.Ds biraz daha hareketsizlere göre bi oyun yani hani derler ya 80 lerde çocuk olmak birde 2000 lerde çocuk olmak ikisinin farkı bu 80 lerde çocuk olmak ds gibi 2000 lerde çocuk olmak psp gibi tercih sizin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
17 yıl
Yarbay

DS, dokunmatik ekranın getirdiği avantajları arsızca sömüren bir sistem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

arkadaşlar şu süper card ın içinde ne var


Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
17 yıl
Yüzbaşı

ds dunyada 35 milyon kisininn satin aldigi psp ise 13 14 milyon kisinin satin aldig umd si vs vs batmis bir seydir aradaki fark odur
psp grafik olarak iyidir ona gorede sarj yer nds ise dokunmatik ekrandir oyun sayisi aklina gelmiycek kadar cokdur dokunmatik ekran ve cift ekran sayesinde oyunlara yeni hava verir dslite evrsiyonu ile biraz daha kibar hala gelmisdir



M
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

arkadaşlar şu süper card ın içinde ne var


hafıza kartı(sd,minisd,micro sd vb...)




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.