Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BU ARKADAŞTAN ÜRÜN ALMAYIN
K
5 yıl
Er
Konu Sahibi

bedoff isimli arkadaş forumdan mesaj attı işlemci için ilan açmıştım, neyse anlaştık başkasına satmayacağına söz verdi pazar günü buluşacaktık bi kaç saat önce nerde buluşalım diye yazdım kendisi bana engel attı

onun yüzünden başka cpuları geri çevirdim gittim anakart vs ayarladım

kendisinden ürün almayın
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @bedoff
S
5 yıl
Er

herkes sözünün eri olmuyor maalesef



D
5 yıl
Er

gnctrk61 nickli üye bu 150 tl ye mekanık klavye satıyordu beykoz ıkametınde dedım elden alıyım bu sefer kucukcekmecede arkadasta dedi, karşı yakada oturan baska bırı pm atmıs ona cevap vermemıs.
Biz dolandırıcı deyınce sözde bu bdoff nıcklı uyeye sattıgını soylemıstı referansıda mevcut bu kişi adına.Neysekı banladılar her ıkısınıde sınırsız.Aslında her ikisi dediği bir kolpa kişisi.



S
5 yıl
Er

uzaklaştırılmış



T
5 yıl
Er

Forumdan bir arkadaşta arızalı anakart satıyor haberiniz olsun 2.ram slotu arızalı arızayı söylüyorsun kem küm ediyor bende sorunsuz çalışıyordu diyor zar zor verebildim anakartı paramı da zor aldım şahıstan aklınızda olsun AsRock 990FX anakart satıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.