Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1063
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Bu açıklamadan hiçbir şey anlamadım
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Yine aynı şey oldu yüzyüze olacak ama hibrit de olabilir ama ileride onlinea da dönebiliriz deyip çeşitli makam sahiplerine iltifat ettikten sonra saçma sapan soruları yanıtladılar.
Yine topu üniversitelere attılar ama aksilik bu ya benim üniversite de açıklamıyor sanki inadına yapıyorlar anlamadım gitti



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu akşam ekrana çıkan bir kişinin bile ne sorumluluğu ne yetkisi ne de politika üretme becerisi var. Hiçbir şeyin açıklanmadığı bir açıklama. Tr tipi başkanlık sisteminin kari...
Yoruma Git
Yorumun Devamı JusteMilieu - 3 yıl +4
Yaw aga bekliyorum yurtlarla ilgili ne karar alınmış, Sınıfta biri korona çıkarsa ne yapılcağı hakkında ne karar verilmiş diye. Adam ünilere bıraktık hibrit tedbirler alındı, 600 milyon tl y...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Alarak - 3 yıl +4
J
3 yıl
Çavuş

Bu akşam ekrana çıkan bir kişinin bile ne sorumluluğu ne yetkisi ne de politika üretme becerisi var. Hiçbir şeyin açıklanmadığı bir açıklama. Tr tipi başkanlık sisteminin karikatürü ama karikatür abartıları gösterir, biz abartı olanı normalleştirdik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Yaw aga bekliyorum yurtlarla ilgili ne karar alınmış, Sınıfta biri korona çıkarsa ne yapılcağı hakkında ne karar verilmiş diye. Adam ünilere bıraktık hibrit tedbirler alındı, 600 milyon tl yolladık sabun aldık filan dedi.



K
3 yıl
Er

YÜZYÜZE
YÜZYÜZE
YÜZYÜZE



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Bir de aşı zorunluluğu hakkında saçma sapan konuştular iyice kafam karıştı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Er

4 saat boyunca ne konuştular çok merak ediyorum. Zaten bildiğimiz şeyleri 1 saat boyunca tekrar edip durdular. Açıyorsunuz, önlemler aldınız eyvallahda şu önlemlerden biraz da bize bahsedin. KYK yurtlarında durumlar ne olacak? Karantinalar kalkacak mı? Öğrenci-öğretmen hasta olduğunda ne olacak? KYK internetlerinde o hibrit eğitimi nasıl yapacaklar? Kendilerine yöneltilen soruları evirip çevirip alakasız bir şekilde cevapladılar. Umarım birbirlerini 2 saat övmelerine değecek tedbirleri almışlardır.
İzlediğim 1 saate acıyorum harbiden de.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.