Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1317
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Bruce Willis 'dijital ikizinin' haklarını satan ilk Hollywood yıldızı oldu
U
2 yıl
General
Konu Sahibi

Bruce Willis 'dijital ikizinin' haklarını satan ilk Hollywood yıldızı oldu



Bruce Willis, ekranda kullanılmak üzere "dijital ikizinin" haklarını satan ilk Hollywood yıldızı oldu. The Telegraph'ın haberine göre ünlü yıldızın hakları Deepcake şirketi tarafından satın alındı.



Ayrıca Bkz.Deadpool 3’ten muhteşem gelişme: Hugh Jackman Wolverine olarak geri dönüyor



Daha önce konuşma bozukluğu nedeniyle emekli olduğunu açıklayan oyuncu, reklamcılıktan tam teşekküllü film ve dizilere kadar çeşitli projelerde tekrar ekranda görünebilir. Bunun için deepfake teknolojileri kullanılacak.



Daha önce böyle bir projede yer almıştı



Bu arada, Bruce Willis daha önce böyle bir projeye katılmıştı. 2021 yılında, oyuncunun dijital görüntüsü Rus telekom şirketi MegaFon için bir reklamda kullanıldı. Hollywood starının dijital haklarını satın alan Deepcake şirketi bu reklamın hazırlanmasında da yardımcı olmuştu.





Willis, web sitesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Modern teknolojinin gelişmesiyle, başka bir kıtadayken bile iletişim kurabildim, çalışabildim ve çekimlere katılabildim. Bu çok yeni ve ilginç bir deneyim ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum."



Deepfake teknolojisinin siyasi dezenformasyon yaymak için kullanılabileceğine dair uyarılar yapılsa da, ünlü oyuncuların öldükten sonra bile filmlerde rol alabileceği ihtimalinin de önünü açıyor.




Kaynak:https://www.telegraph.co.uk/world-news/2022/09/28/deepfake-tech-allows-bruce-willis-return-screen-without-ever/

 Haberi Portalda Gör

P
2 yıl
Yarbay

die hard 1 2 3 serileri unutulmaz. efsanedir. 4 5 ise cgi ürünüdür.

yeni nesil hollywood mahsülleri ise bildiğin mavi perde / yeşil perde oyuncuları. bizdeki nasıl mankenden devşirme sanatçı oluyorlarsa, hollywood da yeşil perde sanatçıları yetiştiriyor.



https://www.youtube.com/watch?v=i5asAs5HQkQ
bu arada samuel L jackson reis de yaşlanmış... 90lar harbi herşeyin hitleri ile dolu olduğu yıllarmış, kıymetini bilememişiz o çocuklukla ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.