Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Browserlerin Windows açılış şifresine erişmesi
E
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Google Chrome ve Opera'nın Windows açılış şifresine erişiminin güvenlik riskleri nedir? Her iki browserin Ayarlar, Gizlilik ve Güvenlik, Kayıtlı parolalar kısmında herhangi bir site için kayıtlı şifreyi görmek istediğinizde; karşınıza güvenlik sorusu olarak ''Windows açılış şifresi''ni sorması akıllara acaba başka hangi bilgilere eriştikleri sorusunu getirmiyor mu?



O
5 yıl
Binbaşı

Onun onla alakası yok. Java gibi applet olmadan erişemez. Sadece admin yetkileri istiyor, sorun bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tüm harddiski virüs için tarayacak kadar iyiliksever google chrome http://www.milliyet.com.tr/google-chrome-windows-teknoloji-haber-2641562/




Bu mesajda bahsedilenler: @Omisis046
T
5 yıl
Yarbay

yabancının atına biniyoruz den deh düldül deh düldül dedikten sonra admin modu olmuş, windows şifresine erişmiş pek fark etmiyor. alıntılar:

- İnternetin en bilinen kavramı olan “world wide web” ifadesinin kısaltması “www”de bulunan “w” harfi, İbrani alfabesindeki “vav” harfidir ve bu harfin sayı karşılığı altıdır. Dolayısı ile, üç adet “altı”dan meydana gelen internet adresi, doğrudan doğruya şeytanın adresidir.

- Avrupa Parlamentosu’nun Genel Kurul salonundaki parlamenterlere ait koltukların herbirinin bir numarası vardır ama 666 numaralı koltuk kimseye tahsis edilmemiştir.

Google Chrome Logosu
Google, web tarayıcısı Google Chrome logosuna açıkça üç altı koymuş gibi görünüyor. Başta göremeyebilirsiniz, ancak bir kez görebilirseniz gerisini de farkedebilirsiniz, her renk farklı bir 6 sayısını ortaya çıkarıyor.




Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Teğmen

T
5 yıl
Yarbay

ilginç di mi. 666 aynı yelpazede gizlenmiş gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Su Aygırı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.