Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
böyle bir haber yapmakta amaç nedir?
H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

linkkhttps://www.fotomac.com.tr/superlig/2020/07/20/super-ligin-en-saibeli-sezonu-1595207576



quote:


Başakşehir'in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu tarihe "En şaibeli sezon" olarak geçti. Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı.
Başakşehir'in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu tarihe "En şaibeli sezon" olarak geçti. Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı. Hakemler kimi maçlarda adeta Başakşehir'in sahadaki 12'nci oyuncusu gibi hareket etti. Örneğin 26. haftadaki kritik Trabzon-Başakşehir maçında Nwakaeme'nin düşürüldüğü pozisyonda Trabzon'un buz gibi penaltısı verilmedi. 28. haftadaki A.Gücü-Başakşehir maçında ise başkent ekibinin attığı ikinci gol verilmeyerek Başakşehir'in önü iyice açılmış oldu.

.

< Resime gitmek için tıklayın >



M
4 yıl
Yüzbaşı

Adamlar 1 yıl şakşakcılık yaptılar bi cacık elde edemediler. Bırak biraz ağlaşsın.



Ø
4 yıl
Yarbay

En fazla lehine penaltı verilen takımlar; Trabzonspor (12) ve Galatasaray (12)

Bu adamlara akıtılan para ve yapılan vergi aflarıyla 10 tane başakşehir gibi takım kurulur. Bu lig artık 3 takım için organize edilmeyecek.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
4 yıl
Yarbay

Her şey siyasi. Artık spor gazeteleri bile siyasi başlıklar atıyor.

Devletin kanalı AHaber'de bile şaibeli sezon deniliyor. Siyasiler kolladı deniliyor. E zaten siyasetin kanalında söylüyorsun bunu.

İnsanların aklıyla alay ediyorlar. Başka bir şey değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.