Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
149
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bose QuietComfort SE sessiz sedasız tanıtıldı
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bose QuietComfort SE sessiz sedasız tanıtıldı



Geçtiğimiz yıl iddialı özelliklere sahip QuietComfort 45 kulak üstü kulaklık modelini tanıtan Bose bu yıl ise QuietComfort SE modelini duyurdu. Ne var ki eskiye göre bir değişim yaşanmamış.



Bose QuietComfort SE özellikleri ve fiyatı



Bose QuietComfort SE kablosuz kulaklık 45 modelinin elden geçirilmiş hali olarak görünüyor. 40mm sürücüler daha güçlü bass üretirken TriPort akustik ve Active EQ ekolayzır ile ses kalitesini arttırıyor.



Ayrıca Bkz.Bose QuietComfort II kulaklık AirPods’a rakip oluyor



Ustaca gizlenmiş mikrofonlar gelişmiş bir aktif gürültü engelleme sunarken istendiği takdirde dış sesleri de içeri alabiliyor. Görüşmelerde de berrak bir kalite sağlanıyor. Kontroller ise fiziksel tuşlar üzerinden sağlanıyor.



Kulaklık tek şarj ile 24 saate kadar kullanılabiliyor. 15 dakikalık şarj ile 3 saat süre elde edebiliyor. Tam şarj olması ise 2.5 saati buluyor. Bose QuietComfort SE için 330$ fiyat etiketi belirlenmiş ancak orijinal modeli daha ucuza bulmak mümkün.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/bose_quietcomfort_se_quietly_launch_with_similar_specs_to_the_qc_45-news-55770.php

 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Binbaşı

"Bose QuietComfort SE için 330$ fiyat etiketi belirlenmiş ancak orijinal modeli daha ucuza bulmak mümkün" derken? Bu orjinal değil, çakma mı :))




S
2 yıl
Yarbay

Dh in geldiği noktaya bak.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.