Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BOSCH BGL35MOV14 / BGL35MOV16 ELEKTRIKLI SUPURGELER HAKKINDA
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar; başlıkta belirttiğim BGL35MOV14 ve BGL35MOV16 kodlu aşağıda linklerini verdiğim süpürgelerle ilgili bilgi rica ediyorum.
İnternet üzerinde yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar varsa yada bilgi sahibi olanlar önerilerine açığım. Şimdiden teşekkürler..

BGL35MOV14

BGL35MOV16



P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yokmu fikri olan kimse arkadaşlar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

Bu model Bosch'un eski Sphera serisinin yenilenmiş hali. Eski seriye göre dayanıklı örgü hortum, hepa filtre, lastikli yeri çizmeyen tekerlekler ve havayı kullanıcının üzerine değil yukarıya verme özelliği var. Ben Sphera serisinden kullandım, küçük, hafif, güçlü ve kullanışlı bir model. Orijinal torba kullanır, motor koruma ve üfleme filtrelerinin değişim ve bakımını yaptığınız takdirde uzun yıllar kullanırsınız. Bir de emiş gücünü mağazada test etmenizde fayda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pausell
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler bilgi için. Miele 8320 ile arasında kaldım. Fiyat olarak Medimarkt Miele kampanyası ile yakın fiyatlarda. 400 TL civarı her iki makinede. Öneriniz doğrultusunda her iki makineyi de yerinde deneyim karar vereceğim. Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @egenin_efesi
H
10 yıl
Yüzbaşı

süpürgemarket olarak model inceleme fırsatımız olmasada marka olarak miele öneririz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.