merhaba, şu an windows 10 yüklü. linux mint 18 yükleyeceğim. iso dosyasını usbye unetbootin aracılığı ile yükledim. bilgisayar açılışında bootu flash bellek yaptıktan sonra missing operating system hatası çıkıyor.
bu sorunu nasıl çözebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
USB belleği HP USB Disk Storage Format Tool aracı ile Fat32 olarak biçimlendirip ardından Etcher ile ISO dosyasını USB belleğe yazdırmayı deneyebilirsiniz.
Sorunun nedeni isolinux/syslinux'un isolinux.cfg dosyasını bulamaması, bunun bir kaç sebebi var, ayrıntıya girmeyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 12 Haziran 2018; 9:38:50 >
bu sorunu nasıl çözebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >