Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bmw 116i titreme sorunu
O
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben üç ay önce 2012 modelBMW 116i
aldım. aracın önceki sahibi katalizörü boşaltmıştı ben de tekrardan katalizörü doldurdum ancak aracın motorunda titreme başladı. Bunun üzerine ustalar silindir kapağın değişmesi gerekli dedi biz de silindir kapağı değiştirdik aynı sırada en Santrik mili ve Tri ger kayışını değiştirdik ancak titreme geçmedi aracım iki aydır tamirde motorla gelen bir soket var soketi çıkartınca motoru saat gibi çalışıyor soketi takınca motor titremeye başlıyor şu anda ustalar aracın beynini inceliyor ama benim yine de umudum yok aracım iki aydır tamirci de. Sizce arabanın sorunu ne olabilir değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozdemir11 -- 27 Kasım 2022; 16:48:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Çavuş

Merhaba motor ust kapagında pcv valf var tıtremelerde genelde ondan suphelendıklerı ıcın tum ust kapagı degıstırtmısler ancak sadece valf degısımı ıle durum kurtarılabılırdı. Bunu bılgı olsun dıye yazdım. Sızın sorununuza gelırsek bu aracta cat ıptalı yapıldıysa yazılım ıle de cat ıptal edılmıstır yoksa arac hata verır. Sız yenıden cat taktırdıgınızda yazılım ıle cat ıptalınıde sıldırmenız gerekır. Belkı yazılımsal olabılır sensor kablosu takılı oldugunda sorun yapıyor dedıgınız ıcın aklıma gelen bu oldu. cat ıptalı yapan aracta 200hp+ yazılımda olma olasılıgı yuksek oyle ıse cat ıle kullanmanızı onermem. Yada yazılımı stock halıne cevırtın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.