Ben de öyle diyordum ama kendim deneyip gördüm, hiç de öyle değilmiş. Yani 1v1'de bile elimden kimseyi kaçırmam. 1v1'de tam takır olaf'ı aldım. Daha da kimseden korkum yok. Bir de Twisted Fate sıkıntı ama bilen oynuyor. Fizz bile benim tırstığım bir şampiyondu, artık ben kaçmıyorum kovalıyorum. 0.8 saniyede bir 300 hasar vuruyorsun.
Bazen ayakkabı yerine Magic Penetration veren ayakkabıyı alıyorum. Blue buff+elixir ile hiç sıkıntım olmuyor. Hybrid penetration rünleri 10 numara. Jax gibi bunda da hibrit gideceksin. Çünkü 4 yeteneğinin 3 tanesi büyü hasarı. LW ile zaten oyun sonlarında 18 + %43 armor penetration oluyor.
Bu sete çöp diyen, gidip kendini 1. katın balkonundan atsın ve ayağını 4 yerden kırsın.
bu build'i yaptıkdan sonra oynamayı beceremiyorsanız veya sizin takımınıza beceriksiz bir ezreal denk geldiyse bu görüşlere kapılıyorsunuz
neden benim son 15-20 ez oyunumda bu build ile %90 win rate var demekki yapan yapıyor
ve 1v1de bi işe yaramıyo diyen arkadaşlar 1v1 yaparken ot gibi bekleyip q atarsanız tabi ölürsünüz, kaçarak oynayacaksınız seri olucaksınız bunları yapamayan adama ben daha ne diyim
Build kötü diyenlere iyi bir ayar vericem şimdi: Build gayet kullanışlı ama takımızda poke eksiği yoksa denemenin bi anlamı yok AD ziyanı oluyor.Q skilinin cd düşük olduğundan üzerine takviye yapıyorsunuz 2 saniyede bir Q atan poke+slow mekanizmalı bir Ezreal çıkıyor.AD carry diye bir şey kalmıyor yani arkada pozisyon alıp alayım AA ile milleti teker teker indiremiyorsunuz.Aldığınız 3 itemde CD reduction var ve üçünüde elde ettiğinzde %35 cd reductionunuz oluyor.Zaten hatırlayın Q skilini hedefe vurduğunuzda tüm skillerinizin CD 1 saniye düşüyor.E zaten 2 saniyede bir Q atıyorsunuz,E skilini bile 5 saniyede bir kullanabiliyorsunuz,bu size süper oynak (tabir böyle olsun) bir Ezreal veriyor.Yine last whisper ve spirit of the lizard elder AD açısından tamamen etkisiz kalmanızı engelliyor.Biri true dmg biri Armor penet verdiğinden oyun sonu yine 300 e yakın bir AD elde ediyorsunuz.Oyun başlarında tear of the goddess almanız oyun sonlarına doğru muramanayı elde etmenizi sağlar.Mana eksiğinizi de bu item tamamlıyor.Geleyim buildin kullanım amacına:Rakibi pokelemek.Iceborn ile attığınız skiller AOE slow veriyor ve Ezreal'in hatırlayın Q skili On Hit Effect leri kabul ediyor yani spririt of the lizard elder varken skillerinizle attığınız true dmg ve Icebornun slowu rakibinize işler.Uzaktan Q ile hatta ara sıra E kullanarak rakibi AOE slow içinde bırakın ve canlarını iyice indirdikten sonra TF başlatın.Zaten AOE slowunuz var Artık Q yu daha serbest fırlatabiliyorsunuz.Sağlıcakla kalın.
Nidalee, Jayce, Blue Ezreal ın olduğu takım hard engageden kaçınır, poke evresini olabildiğince uzun tutar. Siz direkt tf ye girin, damage vuramayın , sonra da yok güçsüz, yok adc blue ez mi olur. Beceremediğiniz şeye laf atmayı bırakmalısınız.
rakip takımda hard engage olduğu zaman zaten blue ezreal yapmıyorum. rakipte engage falan 0 poke yaparak canlarını azaltıyorum ama bizim takım canı sıkıldığı için alırız diyip tf giriyolar sonra blue ez useless adamların ne tankları ne assasinleri beni kesebiliyor
AD carry olarak blue build yapanları reportluyorum Troll diye ama mide gidip yaparsa sorun yok.
turnuvada ezrela blue yapıyorlar sürekli adc olarak
bence kötü build, karşıda hard initiator bir jungler varsa ve oyun late'e kaldıysa alt f4 yap daha iyi
+1. Mid'de çok iyi oluyor bu build. Karşıda ki APC Nidalee-Lux ise'de outfarm bırakabilirsin. Uzun Range'e Uzun Range misali. Ayrıca APC'nin 6 level'den öncede gap closer yok ise (Kassadin,Ahri) veya hiç yok ise (Brand,Vlad) yine outfarm bırakabiliyorsun.
Bazen ayakkabı yerine Magic Penetration veren ayakkabıyı alıyorum. Blue buff+elixir ile hiç sıkıntım olmuyor. Hybrid penetration rünleri 10 numara. Jax gibi bunda da hibrit gideceksin. Çünkü 4 yeteneğinin 3 tanesi büyü hasarı. LW ile zaten oyun sonlarında 18 + %43 armor penetration oluyor.
Bu sete çöp diyen, gidip kendini 1. katın balkonundan atsın ve ayağını 4 yerden kırsın.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle