Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
782
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blog açarak para kazanmak mümkün mü? Yapan var mı?
I
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Wordpress veya blogspot gibi sitelerde ücretsiz olarak site/blog tarzı bir şey açıp bundan gelir elde etmek mümkün mü? Google'ın adsense reklamlarıyla olduğunu duymuştum ama detayını bilmiyorum.



B
5 yıl
Binbaşı

Var ben



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Teğmen

var hocam ancak şuan biraz zorlaştı kurallar katılaştı. NE üzerine site düşünüyorsunuz ?



T
4 yıl
Teğmen

Ben yaklaşık 3 sene önce yapıyordum reklam geliri sağlıyordum hala sürüyor mu bilmiyorum ama webmaster forumlarında hala ilgili arkadaşlar var bu konulara



P
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar;

Blog yazarak para kazanmak mümkündür ve hala kullanılmaktadır. Eğer, internetten para kazanmayı düşünüyorsanız en sağlıklı, mantıklı olanı blog yazarak para kazanmak olacaktır.



D
3 yıl
Teğmen

Elbette bloglardan para kazanabilirsin. Türkiye'de bile iyi para kazananlar var. Yeter ki ziyaretçilerine doğru bilgiyi aktar, benzersiz içerik üret. Ama sabır işidir unutma. Araştırman gereken de (SEO gibi) birçok konu var.



O
3 yıl
Teğmen

evet ama epey emek vermen gerekiyor



P
3 yıl
Binbaşı

SEO canavarı bir web site açacaksın, 6-7 ay belki 1 yıl 2 yıl devamlı yazacaksın, kopyala yapıştır yapmadan içeriğin sana ait olacak. Sağlam bir ziyaretci çekip yapmak gerekiyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

Direk İngilizce yaz. Türkçe reklam tıklamalarına kuruşla para veriyor Google. Mutlaka Instagram ve Youtube ile destekle blogu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.