Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
740
Tıklama
0
Öne Çıkarma
birinden hoslanınca moralım bozuluyor.
T
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hıcbır sekılde o hoslandıgım kısıyle konusamayacagım benı sevmeyecek hadı butun ımkansızlıklar yok oldu ve o kısı de benı ıstedı bırlıkte olmaya basladık falan. bu sefer de bır sure sonra benım rutın,sıkıcı,ruhsuz hayatımdan ve kısılıgımden sıkılıp benı terk edecek. her turlu depresyona cıkıyor yanı olay.



P
geçen yıl
Yüzbaşı

özgüvenin sıfırın altında eksilerde. özgüvenli insanların her işi yolunda gider. özgüvensizlere de hayat vurdukça vurur. haklısın yani şu anda hoşlandığın cinse dair bir şey denemeye kalkarsan en ufak bir olay, aslında senin hiç bir suçun olmasa da sana kötü hissettirecek. olmamış şeyleri dahi olmuş gibi düşünecek ve suçu yine kendine atacaksın. çözüm: her türlü düşünceyi tamamen salmak ve yavaştan, hafif hafif bir şeyler başarmak. kendi kendinle baş başa kalmayacaksın. aslında güzel bir şey kendinle baş başa kalıp kararlarını irdelemek, neyi, nerede yanlış yaptığını ama şu an sen, kendine iyi, faydalı bir arkadaş değilsin. geç 2 şınav çek, dambıl kaldır, kuvvetindeki değişimi hisset ama şımarma, en baştaki ciddiyetle çalışmaya devam et. iş hayatına gir, orada başarılı ol, takdir gör, tabii ki insanların ne dediğini, düşündüğünü umursama ama şimdilik şu berbat halin geçene kadar. eline de az para geçsin.

mümkün olduğunca kendinle baş başa kalma. okuyorsan derslerine aban. bu düşünceler ders çalışmana engel oluyorsa sal okulu, okuldan sonra part-time bir işe gir. boşver alacağın parayı harcayacağın emeğe, zamana karşılık. evdeyken yalnızca egzersiz yap. internette sakın zaman geçirme. hiç bir hoşlandığın cinsten sevgililik gibi bir beklentin olmasın. karşı tarafın olsa bile senin olmasın. arkadaşlık kafi şu anda, aksi halde zarar görebilirsin. zaten seni alıp bulunduğun yerden çıkaracak bir kız olursa o seni her şeyine rağmen ister, bunu da açıkça söyler. ha öyle bi kız bulursan da sakın kıza kahpelik yapma.

sonuçta hepsi geçecek merak etme. çoğumuz senin geçtiğin yollardan geçtik ama olacakları şansa bırakma, sen kendi hayatının iplerini eline al.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 18 Aralık 2022; 14:4:6 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

işe gidiyorum ama sevmiyorum yaptığım işi. her gün problemlı streslı geçiyor. karakter yapıma ters orantıda bır ıs. ısten eve gelince yemek yiyorum işteki problemleri, o gun kendımce yaşadığım rezillikleri düşünüyorum sonra biraz telefona falan bakıyorum sonra da uyuya kalıyorum zaten. ertesi gün yine aynı. ne bir sosyal çevrem var ne bir arkadaşım. tatlı bır kızdan hoslandım onun uzuntusunu yasıyorum bu aralar. bırılerıyle konusmak, sohbet etmek ıstıyorum konusacak kımse bulamıyorum. yalnızlık cok kotu ya bır ınsaın hıc mı sevenı arayanı soranı olmaz arkadas ne bıcım bır ınsanım boyle ben. yıllardır aynı terane yas 25 olacak kucuk de degılız arkadas koca adam olduk artık ama bu ıletısım ozurlulugu, sosyal becerı yoksunlugu benım her seyımı mahvettı. ileriye dair bir beklentim kalmadı bu yüzden.



G
geçen yıl
Çavuş

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FE463906 -- 22 Mayıs 2023; 16:12:44 >

G
geçen yıl
Onbaşı

Ne güzel beynin savunma mekanizması geliştirmiş:D aşkın mutsuzluktan başka insana getirdiği bir şey yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.