Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1399
Tıklama
3
Öne Çıkarma
BİR TANE DÜZGÜN LASTİKÇİ ESNAF YOK MU?
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da ikâmet ediyorum, senelerdir yazlık/kışlık lastiklerimi değiştiririm. Ucuzundan pahalısına 10 küsür dükkana gitmişimdir. İşini layığıyla yapan, güler yüzlü, art niyetsiz, nispeten uygun fiyatlı bir yere denk gelemedim.


Bu seferkinde Google yorumlardan bir yer gözüme kestirip oraya gittim. Aracımızı çok kullanmadığımızdan kışlıkları değiştirmemiştik. Bir lastiğimizde de çivi vardı. Eleman daha lastikleri araçtan söktü, janttan ayırmadan havasını indirirken iki jantın da sibopları çürümüş elimde kaldı dedi. Diğer iki jant çelik sibop zaten. Tamam değiştireceğiz başka çaresi yok dedim.

Lastik değişim balans taneye 25 tl
Yama tamiri 40 tl
Sibopların tanesine 30 tl istendi.

Dandik 10 liralık siboplara 30'ar lira istenmesine mi sinirleneyim, zannımca sağlam olan siboplarımın kırılmasına mı, yoksa zaten sökük durumda lastiğe sadece bir yama atılmasına 40 tl alınmasına mı? Asık suratlı, sallapati iş yapılması da cabası.


Düzenleme: Tanıdığınız, memnun kaldığınız bir yer var ise lütfen paylaşınız. Teşeklürler, iyi forumlar dostlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 11 Mayıs 2022; 18:28:3 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Reisin padişah olduğu ülkede bundan sonra böyle
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ussuz - 2 yıl +19
W
2 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.