Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
8133
Tıklama
125
Öne Çıkarma
Cevap: Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir (2. sayfa)
S
4 yıl
Binbaşı

Yanlış hatırlamıyorsam kızın ilk ifadesi ile sonraki ifadesi farklıydı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CGUzmani
G
4 yıl
Yüzbaşı

ulan bu nasıl bir fantezidir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @akris
E
4 yıl
Teğmen

fordcular bu durumdan rahatsız olmuş.



N
4 yıl
Teğmen

Doğru olan neyse tersini yapmak türk kültürünün bir parçası🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Böle meriç dediğini de babalar üretiyor.Oğluna adam akıllı erkek olmasını öğretmiyor...Gene suç erkeğe kalır her türlü.Erkekler iftira kölesi olsun diye gelmiş adeta...kadınlarsa bir elleri kanlı melek gibi dolaşmaya gelmiş.



K
4 yıl
Onbaşı

Bir insana (kadın veya erkek) yardım istemedikçe yardım etmem. Çünkü sonrasında söylenebilecek olan "sen ne karışıyorsun lan, bizim kendi aramızda" gibi söylemlere maruz kaldığım zaman, hay karışan aklımı s...mci bir ruh haline bürünebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yarbay

Mudahale etmesinde sorun yok ama silahsiz adama bicak cekmek delikanliliga sigmaz. Gucun yetmiyorsa efendi gibi dayagini yer oturursun bicaklayip vurmazsin. Biz de kavga ettik 2 yumruk yedik 5 attik ama delikanli gibi ettik kavgamizi.



G
4 yıl
Çavuş

Bence çok talihsiz bir olay... Zaten Türkiye de artık kim kime dum duma..bundan sonrada kimse karışmaz...Ama tabiiki burda arkadaşın bıçak taşıması...bıcağı çıkartması...saplaması da kabul edilir gibi değil. Sonuçta bir can alıyorsun!!!!



T
4 yıl
Teğmen

Bizim ufak ilçelerde kimse mu meriçliğe kalkışmaz da büyükşehir tehlike. İlçede genelde herkes birbirini Bi kaç sefer görmüş oluyor benim yaşadığım yerde 60 70k nüfus



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
4 yıl
Teğmen

Sanırım Seni Çok Fazla İçiyorlar Hocam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AnadoluEfes
B
4 yıl
Binbaşı

tartışırken çekmiş bıçağı saplamış kalbine, ne olacaktı.



A
4 yıl
Yarbay

Ya bu adan ne kadar komik ya öldüm gülmekten espiriye bakarmısınız gözümden yaş geldi her zaman derim şu foruma üye alırken 1+1: sorusunu sorsanız %70 üye olamayacak diye



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hilal Bıyıklı Bozkurt
S
4 yıl
Binbaşı

Eskiden mahallenin abileri vardı o sokağa yabancı bir erkek giremezdi.. şimdi her yer yol geçen hanı :) Yalnız onu geçtim geçen 20 yaşındaki bir çocuk kızdan hoşlanmış bir bakarmısınız demiş tanışmak istemiş o an pisikolojiğemi yerleşmiş nedir kız hemen gidermisin diye bağırmış çoçuğa sağdan soldan bir saldırmışlar.Teyzeler kurtarmış sonuç çocuk sakat kaldı kimsede ceza almadı.. Hani yolda güzel bir kız görürsünüz tanışmak istersiniz aman diyim nolur nolmaz



S
4 yıl
Binbaşı

Tamam kimse Kadir beraat etsin demiyor da, biraz da haksızlık yapıyorsunuz.Tanimadigi bir adam,yolda bir kadına herkesin içinde bağırıyor çağırıyor veya ne yapıyorsa.Sonra o da bir sekilde bu durumu engellemek için müdahale ediyor.Yani neler yaşadığını kim bilir, belki annesi yıllarca babasının dayaklarina maruz kaldı gözü önünde, belki herkesin gözü önünde kiz kardeşini dövdüler vs.Tamam kimse Kadir'i savunmamalı öldürdü diye de, gelip kadına karşı şiddeti siradanlastiran, zaten her gün oluyor kimse karışmasın size ne manasına gelen yorumlar da yapmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yarbay

ifade de var zaten. yürüyüp gidiyordum arkamdan boynuma sarıldı diyor.
bu ifade doğru mudur? değil midir? olaydaki kadın biliyor sadece. doğru olduğunu var sayalım
arkadan boyna sarılan biri kavgayı başlatmıştır orda ya dayak atarsın ya da dayağını yersin. zaten dayak atmayı bilmeyen bi adamsan karışmazsın böyle bişeye.
yalnız burda şöyle önemli bir ayrıntı var. kadın hem basın açıklaması hemde ifadesinde kadirin olay mahalline elinde bıçakla geldiğini ve bıçakla ayrıldığını söylüyor. kadın yanlarına gelirken çocuğun elinde bıçak vardı diyor.
kadir ifadesinde boynuma sarılıp nefessiz kalınca " belki korkar beni bırakır" diye "sağ cebimdeki bıçağı" çıkardım diyor. biraz baktım çocuk solak değil bu arada.
kadının dediği doğruysa.. olayda sıkıntı var.
bıçak çeken adamda ruhsal problemler vardır olay bambaşka boyut kazanır tabiki cezasını çekecek. birakilmalidir diyen tipler hayal aleminde yaşayan hümanistler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sasasa671
F
3 yıl
Yüzbaşı

Bir avukat ya da olayın yargıya yansıyan tarafını bize anlatacak biri olsa keşke. Herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor. Mışlı mişli konuşuyorsunuz ama hepiniz çok iddialısınız. Nereden geliyor bu özgüven anlamıyorum.



G
3 yıl
Binbaşı

Kadir Şeker olayında Kadir Şeker bariz şekilde suçlu. Darp olmadığı zaten raporla tescillendi ki yukarda yazıldığı gibi üç taraf da darp yok diyor zaten. Bir insan kriminal bir tip değilse yanında neden sustalı bıçak taşır? Hadi onu da geç, adamı direk ölümcül olarak kalbinden bıçaklamış. İnternette dikkat ederseniz feministler dışında Kadir Şeker güzellemesi yapan yok. Onların derdi de adalet falan değil, pozitif ayrımcılık. Mağduriyet yaratma peşindeler. Suçu, suçla örtbas etmeye çalışıp, sırf bir suçluya müdahale etti diye diğer suçluyu görmezden gelmeye çalışmak gibi bir durum söz konusu olamaz.



G
3 yıl
Yarbay

feministlerin kahraman yaratma çabası aynı feministler kadının beyanı esastır kuralına ses çıkartmaz.

kadın akrabası için çocuğumu taciz etti diye bağırıyor millet bunu linç ediyor daha sonra kadının arsa anlaşmazlığı nedeni ile yaptığı anlaşılıyor ancak kadın ceza bile almıyor üstüne yediği dayak ve yattığı 2 ay hapis kalıyor.

metrobüste bir kadın size gelip aşırı yaklaşıyorsa o kadın sizin tacizci olduğunuzu söyleyip ortalığı ayağa kaldıracak daha sonra şikayeti geri çekmek için para isteyecektir gerçek sapıklardan çok böyleleri var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 20 Ekim 2020; 11:14:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >