Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
168
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir gelip, bir giden ağ sürücüsü
E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Toshiba marka yaklaşık 7 senelik leptopumu bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum ancak windowsun son güncellemsiyle ağ sıkıntım ortaya çıktı. Realtek PCIe Family Controller yerel ağ sürücüm, bilgisayarı bir açışımda sorunsuz çalıyor, diğer açılısında kesinlikle internet bağlantısı olmuyor ve ağ bağlantılarım da gözükmüyor.Ayrıca, aygıt yöneticisinde de yerel başlantı adaptörü çıkmıyor. Tekrar görmesi için bilgisayarı baştan başlattığımda sorunsuz kullanabiliyorum. Bu sorun, problemsiz kullanırken bilgisayar uyku moduna girip yeniden açtığımda da başıma geliyor. Ağ sürücümü güncelledim, eski sürüme döndüm denedim çözülmedi, kabloda kablo portunda herhangi bir arıza veya sorunda söz konusu değil. Sorunun nedeni veya çözümü ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayarda ayrıca Qualcomm Atheros Wifi Network adapter bulunuyor. Bunda açma da kapama da herhangi bir sorun söz konusu değil. Sorun yerel bağlantıda.

Şimdiden teşekkür ederim.



E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Güncel !



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.