Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1347
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir bilenden tavsiye. Eski laptopa xp mi Windows 10 mu
B
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Beyler. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki elimde core 2 duo 1.7 ghz işlemcili ve 1 gb ram li bir packard bell var. 15.6 inch ekranlı. Kendisi yıllar önce vista yüklü gelmişti. Ancak backup cd sini kaybettikten sonra son 1 yıldır win 7 ile kullanıyorum. Yani torrent ve web surf için kullanıyorum sadece diyebilirim. Arada red alert 1 ve age of empires 2 gibi nostalji oyunlarada takılıyorum. Ancak aşağı yukarı 1 aydır. Win 7 aşırı kasmaya başladı. Bende xp sp3 kurdum. Şu an işler yolunda görünüyor. Tüm sürücüleri de buldum. Sis in ekran kartı çipi ve realtek in eski bir ses sürücüsü. Ancak son zamanlarda youtube da bir takım videolar dönüyor. 1gb ram li p4 pc ye Windows 10 kurup bayada kullanıyor ada. Hatta işi abartıp 512 mb ram li pc ye win 10 kurdu. Arasıra takılması hariç iyiydi. Şimdi içime kurt düştü tabi. Madem win 7 den daha performanslı çalışacak bende kurayım Windows 10 u diyorum. Denemeye başlamadan önce de bir danışmak istedim sizlere. Ne dersiniz. Bu konuda bir tecrübesi olan varsa dinlemek isterim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yüzbaşı

Windows 10 Pro Lite kurabilirsin(sadece korsanı mevcut).



A
7 yıl
Er

Celeron 847 bile win10 kullanmaya yeterli geliyorsa o işlemci de farklı sonuç vermez sanırım. Lakin ne kadar ekmek o kadar köfte... Sistem revizyonu yapamayacağınızı varsayarak o aleti değiştirme hedefine girmenizi öneririm. neticede kullanım amacına göre de olsa elinizdeki teknoloji, ömrünün sonuna çok yaklaştı...

XP SP3 ile driverları sıkıntısız yüklediyseniz XP'de kalmanızı öneririm. Ayrıyetten mutlaka driverları yedekleyin !.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.