Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
807
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir aras kargo saçmalığı daha.....! Genel müdürlük geri dönüş yapmadı bile...!
B
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir bomba da ben anlatayım üşenmeden yazan arkadaşları gördükçe bende yazmak istedim.

İnternet üzerinden telefon pili aldım( perşembe günü sabah) aradım ve gün içinde kargoya verir misiniz? yarın elime ulaşsın dedim tabiki dediler. Süper dedim sepeti onayladım. şak mesaj geldi kargo xxx yola çıkmıştır falan filan takip numarası şudur. Kargoyu eşimin iş adresine istedim. Ertesi gün öğlen aradım gelen giden olmadı dedi. kargo takip baktım kargonuz İzmir efes şubeden sevk edilmiştir( tranfer edilmiştir) falan yazıyor dağıtıma çıktı yazmıyor. hemen şubeyi aradım tabiki google da elli sayfa tıkladıktan sonra açılan bir numara buldum. Bir bey açtı... o adres bizim dağıtım alanımızda değil dedi.... Üstat bunu size adrese göre şubeyi seçen sistem yada kullanıcı atamadı m?ı... ben demedim şu şubeye gelsin vs ben adresi yazdım çıktım internetten. Şimdi bombaya geliyoruz. resimde ekliyorum.

izmir çanlkayada 2 aras şube var resimde işaretli... ikisinin arası 650 metre evet kuş bakışı değil 2 şube arası 650 metre bakınız google maps( izmir efes şube / izmir basmane şube)

peki teslim adresi neree dersiniz? tam bu iki şube arasında bulunan gazi bulvarında koca bina. iki şube arası yürüyerek 9 dakika evet 9 dakika baknız google maps+resim. adrese şubenin uzaklığı 450 metre...! bizim apartmana bakkal daha uzak... adam bu kargoyu yeni etiket vs basıp dağıtım merkezine geri gönderiyor.. maliyet yakıt raf işgali vs... sonra dağıtım merkezinden 650 metre uzaklıktaki şubeye gelecek ve o dağıtacak.... e oda perşembe verilen kargo cumartesi anca eline ulaşacak e oda dağıtıma çıkartmıyacak... çıkartsa bile cumartesi iş yeri KAPALI... e bana diyor gelin alın... üstat manisadayım dedim gelip alayımda sizin 450 metre götürmediğiniz 50 grlık kargo için ben 55 + 55 km yol yapmak zorundamıyım.... Bu adamlar birde çinden mallarınızı getireceğiz 1 haftada falan tiriplerine girdiler kalsın... Ptt 2 ayda geliyor ama hem ücretsiz hemde güvenli getiriyor....

sonrası daha vahim. cuma ögleden sonra çağrı merkezi çalışmıyordu teknik bir sorun vardı sanırım genel merkezi aradım. santral sosyal medyadan hemen dönüş yaparlar dedi. twiter + facebook dan yazdım. twiter dan dönüş yapmışlar... bilgilerinizi yazın arayacağız... ne arayan var ne soran... 650 metre için 110 km yol yapıp kargo aldım. birde otopark sorunu olduğu için o bölgede 9 tl de otopark parası verdım. rezil rüsva olduk birde zaman ve para kaybettik. BU OPERASYONEL BECERİKSİZLİK / BASİRETSİZLİKTİR.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 4 Aralık 2017; 14:43:36 >

C
6 yıl
Yarbay

Tipik Aras Kargo klasiği. Mithatpaşa şubesi ile aram 200 metre. Tek bir kargo için 4 defa gittiğimi bilirim. En son arabamla dağıtıma çıkan elemanı bulup teslim aldım.

Internetten bişey alırken önce hangisiyle yolluyorlar ona bakıyorum...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.