Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
377
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Biohackers (2020) | Netflix
A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Tür: Dram, Bilim Kurgu, Gerilim
İMDB: 6.8
Bölüm Sayısı: 6

Netflix’in Almanya yapımı yeni dizisi Biohackers, 20 Ağustos 2020 tarihinde izleyiciyle buluştu. İkinci sezon onayını aldı.



Hikayeyi bir tren seyahati sırasında patlak veren ve çok hızlı bir şekilde trendeki insanları etkileyen ölümcül bir virüsün yayılma sahnesiyle açıyoruz. Sonrasında da merkez karakterimiz Mia Ackerland eşliğinde hikayenin başına dönüyor ve bizi o noktaya getiren olaylar serisini izlemeye başlıyoruz.

Tıp eğitimine başlayan Mia, diğer öğrencilerden pek de farklı olmayan birisidir. Ama Profesör Lorenz'in güvenini kazandığında onun insanlığın kaderini değiştirebilecek bir sırrı sakladığını fark eder. Mia, geçmiş aile trajedisinden bir parmağı olduğundan şüphelendiği profesöre yaklaşmak için bir tıp okuluna gider ve kendini biyolojik hack dünyasının içinde bulur.


Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 2 Eylül 2020; 16:25:41 >

E
4 yıl
Teğmen

Güzel ama bir yandan da üniversite reklamı gibi geldi.



B
4 yıl
Yüzbaşı

Yıl 2020 olmuş artık senaryoya daha çok özen bekliyor insanlar. 1. sınıf tıp öğrencisinin yoğun bakıma girip gizlice hastalara ilaç vermesini izletiyorlar şaka gibi. Konu güzeldi senaryo berbat ötesi.



U
4 yıl
Yarbay

1 bölüm izledim tırt geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Çavuş

Hocam ilk başta öyle geliyor ama ilerleyen bölümleri cidden izlettiriyor, bi şans verin derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @unpop
G
4 yıl
Onbaşı

İlk bölümü izledim. Ulan hangi tıp öğrencisinde o kadar biyoloji bilgisi var bu kadar da sallanmaz be



H
4 yıl
Binbaşı

1.sezonu bir günde bitirdim.
.
Dizi bölümleri 45 dk falan görünüyor ama 30 dk. Son 15dksı bitiş jeneriği


Çerezlik dizi, canınız sıkılıyorsa izleyin. Berlin çok güzel yaa diyorsunuz izlerken. harbi ne güzel lan. Özeniyorsunuz keşke böyle bir öğrencilik hayatım olsa diye. Yesil, güzel okullar, güzel arkadaslar.. Ulan diyorsunuz su b*k gibi ülkede okumasam keske.
Harbi ya.. Baya bir iç çektim izlerken. Gençler eğleniyor göle giriyor güzel güzel giyiniyor okulları mimarileri cok güzel bisikletini aliyor kankileriyle okula gidiyor 2-3 evde kizli erkekli kalıyolar falan. Kimse kimseye karismiyor, yemyeşil her yer. Kütüphaneler cok güzel.

Türkiye'de yesil alansızlıktan çok mutsuzum. Nefret ediyorum

Neyse içimi döktüm.

Basroldeki kız miray danere benziyor.




Dizi bitirdikten yıllar sonra hatırlayacağınız bir dizi olmaz büyük ihtimalle. Benzer bilim kurgu ariyorsanız Fringe öneririm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.