Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
373
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Binek otomobillerin motorlu taşıt vergisine yüzde 40 zam
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dana önce açılan konu varmış buradan devam edebilirsiniz :https://forum.donanimhaber.com/2018-itibariyle-motorlu-tasitlar-vergisi-mtv-ye-40-zam--129123656

Maliye Bakanı Naci Ağbal, gelir getirici önlemler kapsamında binek otomobillerin vergisine yüzde 40 zam yapılacağını açıkladı.

Gelir vergisi tarifesinde bir değişikliğe gideceğiz. Ücret değişikliği için 2018 yılıdnan itibaren geçerli olacak. Tarifede yaptığımzıdaki değişiklik üçüncü diliminde gelirler için uygulanan yüzde 27 oranını yüzde 30'a çıkarıyoruz.

Binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek sene yüzde 40 oranında yasal değişiklik yaparak artırıyoruz. Binek otomobillere ilişkin bir artış var. Ayrıca 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren motorlu taşıtlar vergisinde sistem değişikliğine gidiyoruz. Şu anda sadece motor silindir hacmini dikkate alan sistem var. Binek otomobilin değerini de dikkate alan yeni bir tarife değişikliğine geçiyoruz.

Yeni alınacak binek otomobillerde aracın değeri de vergide belirleyici olacak. Değeri arttıkça vergi miktarında da yüzde 10 ve 20 oranında artış olacak.

Şans oyunlarında ve çekilişlerde elde edilen vergilerde yüzde 10 olan vergi oranını yüzde 20'ye çıkarıyoruz.
http://www.haberturk.com/basbakan-yardimcisi-simsek-konusuyor-1650568-ekonomi
http://www.ensonhaber.com/binek-otomobillerin-motorlu-tasit-vergisine-yuzde-40-zam.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 27 Eylül 2017; 14:49:58 >

G
7 yıl
Binbaşı

ne



S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaş bıktım bile diyemiyorum artık. yoruldum vergilerden. bu nedir anlamıyorum. herşey vergi vergi vergi. yetmiyor vergiye zam zam zam



A
7 yıl
Binbaşı

Güncelleme



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Er

zam değildir onun adı güncellemedir!



K
7 yıl
Yüzbaşı

Bu gidişle her sene bir organ vereceğiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.