Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
7882
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Binance izole marjin borcu bilgisi olan yardımcı olsun
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar,

Bir aptallık edip cok anliyormus gibi binance uzerinden kaldiracli islem yaptim. Şuan izole marjinde toplam borç 41 bin tl net deger 47 bin tl hesap net degeri de 6 bin tl gozukuyor.

Bu 41 bin tl borcum mu var sisteme? Ödemessem ne olur? Ben para bittigi zaman fişini çeker hesap sifirlanir diye dusunmustum yanlis mi dusundum? Lutfen yardimci olun, troll yapilacak bir konu değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Teğmen

En fazla margin hesabına attığınız paranın hepsini kaybedersiniz pozisyon kapanır. Bu durumda izole margine ne kadar para koyduğunuz önemli. 100 dolar attıysanız en fazla 100 dolar zararınız olur. Çapraz marginde cüzdandaki bütün parayı kaybetme ihtimali de oluyor. Siz çapraz margin yapmış olabilirsiniz.
41000 tl borç var yazıyorsa o kadardır. Ödemezseniz, pozisyon açık kalırsa piyasa terse dönerse zararınız azalabilir belki kar da yaparsınız. Ama böyle devam ederse paranın hepsini kaybetme ihtimaliniz var. Orada likide olma fiyatı yazıyordur, o fiyata geldiğinde bütün parayı kaybetmiş olacaksınız. Pozisyon kapanmasın kar etmeyi beklesin derseniz margin hesabına daha çok para yatırabilirsiniz, bu sayede likide fiyatı değişmiş olur ama yatırdığınız parayı da riske atmış olursunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.