Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1876
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilişim sektöründe geçerli olabilecek sertifikalar? Tavsiyeleriniz...
D
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. İşletme mezunuyum. İzmirde iş bakıyorum. Fakat bölümümle ilgili değilde bilişim, bilgisayar sektöründe çalışmak istiyorum. Malum sadece ''bilgisayar biliyorum'' diyede iş bakılmıyor. Elimde bununla ilgili sertifikam yok ve bunun eğitimini almak istiyorum. Sizce hangi sertifika yada sertifikaların geçerliliği daha fazla?
Sistem mühendisliği, web tasarım, flash vs...
İzmirde yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Bana önerebileceğiniz adı geçerli dershaneler , sertifikalar , kurslar varsa çok yardımcı olursunuz. İzmirde pek bir çevrem yok. O yüzden forumdan faydalanabileceğimi düşündüm. Teşekkürler.



B
15 yıl
Yüzbaşı

Bemar Kariyer var Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde, oranın kaliteli olduğunu ve verdikleri sertifikaların piyasada geçerli olduğunu duydum ben de ileride oradan sertifika almayı düşünüyorum mesela grafik tasarım kursundan sonra verdikleri sertifikalar, Uluslararası Ecdl image maker sertifikası ve iso 9001 onaylı bemar kariyer okulu katılım belgesi,onun dışında Deulcom var orasının da eğitim kaliteli ve sertifikaları geçerli. Tabi bu söylediğim kursların fiyatları en az 1300-1400 vardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl
Binbaşı

Bilge Adam var kurs için, CCNA ile başlıyor galiba sertifikalar, sistem müh. için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Yarbay

İngilizcen iyi değilse öncelikle ingilizce kursu tavsiye ederim bu kurslardan önce.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkürler.
@Pcbuilder , ingilizcem iyi:)
1-2 gün içerisinde ilk başta bemar olmak üzere görüşmeye gidicem.
Hepinize çok teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.