Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİLGİSAYAR SES SORUNU
B
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdan ne arka portlardan ne ön portlardan bağladığım hoperlor, kulaklık vs ürünlerden ses vermiyor. Format atıp en güncel driverleri tekrar kurulum yaptım fakat yine aynı. Bilgisayar realtek de spdif(dijital ses) olarak gözüküyor eskisi gibi 3.5mm porta hoperlor bağladığımda tanımıyor ne yaptıysam sorunu çözemedim bilen tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
Not: Emachines ET1850 model eski bir bilgisayar
işletim sistemi windows 7 64 bit.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
5 yıl
Er

Burak bey tecrübeli biri sayılmam ama
Ben de aynı problemi yaşadım, windows professional 7 64 bit PC ye format attıktan sonra yükledim, seste hiçbir sorun yoktu, fakat sonrasında her PC yi açışımda başlangıç sesi geliyor, fakat sonra ses enteresan bir şekilde kayboluyordu...(kendi tıklama sesleri, yotube dan müzik falan hiç ses yoktu) ses sürücüsünü yeniden kaldırıp yükledim olmadı, windows 7 güncellemesindendir dedim, yeniden format attım, güncelleme yapmadan windowsu kullandım yine olmadı, en son olarak sorunu şöyle çözdüm...Realtek HD Audio driverler ini bilgisayarımdam kaldırdım ve sorun halloldu, realtek driverlerini kaldırmak dışında bir çözüm bulamadım...Belki size yardımı olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.