Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
185
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar mühendisliği vs Deniz astsubaylık
M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben harp okulunu yani Subaylığı da kazandım fakat sözlü puanım kötü olduğundan adp sıralamamda kötü geldi olmadı.Geçen sende öyle oldu referansım yok herhalde her neyse.Bu seneki puanım da çok iyiydi astsubaylığa gitmek biraz zoruma gidiyor benden daha kötü adama komutanım diyecem birde herkes ezilirsin gitme falan diyor.Denizde görev süreleri hakkında herkes birşey diyor kimi rahat diyor kimi 6 ay sefer olur diyor.Mühendisliğe gelicek olursak Rize'de kötü üniversite geçen sene kazanmıştım dondurdum 5 yıl okuyup ne olacam kaygısı var şu da kafamı karıştırıyor dış kaynaktan subay olma şansım da var bilmiyorum çok kararsızım Allah aşkına yardımcı olun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

askerlikte mantık değil disiplin geçerlidir. emir almakla ilgili sorunu varsa, bu mesleği seçmeni önermem. çünkü yasalara ve yönetmelikler aykırı olmadığı sürece, verilen emri uygulamak zorundasın. beğenmediğin için komutanını reddetmezsin. bu yüzden, sivil kalman daha iyi olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.