Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
109
Cevap
15631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bilecik'i ve Bileciklileri Nasıl Bilirsiniz ? (6. sayfa)
S
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam burayı da tercih edicem canınızı sıkan neydi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @II. Aragorn
N
8 yıl
Yüzbaşı

Bilmeyiz. Anlatın da bilelim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

I
8 yıl
Binbaşı

hocam benimki birazda fazla yaşamaktan. 11 yıl bitti bilecikte. Şimdi kafeler flan arttı şehir biraz daha canlandı üni sayesinde. Yeni avmler yapılıyor içnde taksi benzin falan da olcakmış. Ama hala yapılacak aktivite kısıtlı. Güzel bi ortam kurarsanız sabit bi mekanda gayet güzel oluyo. Yeni gelen öğrenciler memnun gibi şimdilik



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sansi Salvo
E
8 yıl
Teğmen

ne kadar çok bozüyüklü varmış. Ben de Söğütlüyüm



D
8 yıl
Yüzbaşı

Yobaz şehir oldugunu söyleyenler kesinlikle boş beleş havadan sudan atıyorlar. Öyle bişiy yok,kimseyi zorla camiye götürmezler ya da yolda ramazanda sigara iciyor diye toplanıp dovmezler,bireysel olaylar olabilir,gerci burada bireysel olayda olmaz.

Yukarda çarşı iznine çıkınca kızlarını salmazlar demiş biri. 1. Kesinlikle palavra,hayatımda ilk defa burada duydum. 2. Öyle bişey olsa bile askerler kızların arkasından baktıkları oluyor ki,kızlara sarkıntılık kabul edilebilir ve dogru davranış degil.

Dezavantajı sadece yemin torenlerinde pansiyon fiyatları daha pahalı oluyor,bu kadar,buda şehir adına utanç verici.

Eger siz dersiniz ki ben okumaya gelicem size uygun şehir olabilir,eger dersiniz ki okumaya gelmek adı altında barlarda kopmak istiyorum kesinlikle yanlış tercih.

Dolmuş ucretleri de tam 1,50,ogrenci 1.25 tir,gayet makuldur. Ramazan aylarında mahalle mahalle iftar verilir,ogrenciler ve aileler için guzeldir.

Gezilecek tarafı yoktur,pelitözü,kent ormanı ve şeyh edebali hariç. Gezmek tozmak ortama baglıdır,ortam kuramazsan heryer kötüdür. Ortam kursan kahvede okey oynarken bile kopabilirsiniz.

Bazı kahvelerde ücretsiz internet,3lü priz(sarj aletleri için) bile bulunmaktadır. Sehir merkezinde oldukça alternatif fastfood çeşitleri mevcuttur.

Aile için kiralar 500-600 civarındadır. Buyuk teknoloji merkezi yoktur,sadece teknosa vardır. Avm 1 tanedir.içinde defacto,lc ve ayakkabicılar,ustunde massa cafe vardır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
8 yıl
Yarbay

İlçesi Bozüyük il olan Bilecik'ten daha gelişmiş ve büyük. Bilecik insanı iyidir ama şehir berbat ötesi, 0 imkan ve her yer dik rampa yokuş. Bozüyük bi nebze sanayi şehri olduğu için daha iyi. Söğüt var birde, Ertuğrul Gazi türbesi ve Eskişehir'e yakın olması dışında hiç bir avantajı yok. Söğütte aynı şekilde imkan 0 sosyal hayat neredeyse yok. Kahvedan diye bir yer var "sosyalleşmek" için her akşam gidenler falan var. İş imkanları yükseltilirse fabrika vs. Söğüt gelişebilir bence. Üniversite için takılırım gezerim diyenler olursa gitsin Eskişehir yazsın yoksa pişman olursunuz.



M
7 yıl
Onbaşı

2008de tanistigim adini ilk kez osym sonuc acikladiginda duydugum yerdir gölpazarinda okudum 2 yil. ilk gittigimde aglamistim ben burda nasil yapcam diye ama bazi arkadaslarin da dedigi gibi ortamin varsa heryer guzel. zamanla alistim hatta tatillerde aglayarak ayrildim golpazarindan. insanlari iyidir biraz soğuktur ama. iklim olarak da oldukca soguktur. esimle okulda tanistik kendisi de bilecik pazaryeri li bence alisilirsa yasanir. sakin ortamlari seven biri icin yasanacak yer olabilir. heryer yakin trafik yok istanbuldaki gibi kalabalik yok ohh miss diye ozletebilir bile bazen eski gunleri. burdan butun bileciklilere de selam olsun.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bilecik bilmem de inegöl acayip apaçi kaynıyor

Doğrudur hocam 18 yıldır inegöldeyim



Ç
7 yıl
Teğmen

bende bilecikliyim merkez macırız bızde d. halamda orda ak partının kadın kolları başkanı.



C
7 yıl
Yarbay

Merhaba bende merkeze bağlı Bayırköy denim. Son yıllarda şehirde baya aktivite arttı şehrin merkezine plaza falan kurdular ama hala ilçe gibi denebilir kafeler vasıtası ile gece 2ye 3e kadar aktif olan bi yer. Üniversite şehre en büyük katma değer sağlayan etken. Kışları baya soğuk geçer insanının iyiside var kötüsü de rastladığınız tipe bağlı geneli iyi denebilir esnaf biraz kazıkçı ama oda genellikle çarşı tarafındakiler. Yolu düşen olursa pm atsın bi misafir edelim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.