Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
49
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bethesda Softworks Haziran Ayında Dijital Sunum Düzenlemeyecek
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
E3 2020'nin corona virüsü sebebiyle iptal edilmesinden sonra birçok firma Haziran ayında dijital sunum düzenleyeceğini duyurmuştu. Bethesda Softworks bu firmalardan biri olmayacak.
 
Bethesda Softworks halkla ilişkiler ve pazarlama bölümünün başkan yardımcısı Pete Hines, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, küresel salgın yüzünden karşılaştıkları zorluklar sebebiyle dijital sunum düzenlemeyeceklerini belirtti. Fakat önümüzdeki aylarda Bethesda Softworks oyunlarından yeni bilgiler paylaşılacak.

Şu ana kadar Microsoft, Ubisoft, Devolver Digital ve Square Enix Haziran ayında dijital etkinlik düzenleyeceklerini doğrulayan firmalar.




A
4 yıl
Yüzbaşı

Çığlık atanlar, bayılanlar, kendilerini yerden yere vurarak Fallout 76 alkışlayanlar olmayınca tadı olmaz diye düşündüler herhalde.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
4 yıl
Binbaşı

Zaten hiç niyetleri yoktu virüs bahane.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

O
4 yıl
Yüzbaşı

Geçen sene duyurulan 2 yeni IP'den bir şeyler görmek güzel olurdu. İnşallah Sony de güzel bir State of Play yayınlar o vakitlerde.



B
4 yıl
Binbaşı

Fallout'un içine ettiniz sıra Elder Scrolls serisinde ha gayret. :/ Hayır yani kaliteli bir oyun motoru kullansanız şu oyunlarınızda ölür müsünüz?



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Ghostwire Tokyo ve Deathloop için oynanış videoları bekleniyordu,yazık...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.