Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
986
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beşiktaş 19-20 Sezonuna Havlu Atmıştır
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar dün akşam itibarıyla Beşiktaş lige havlu atmıştır. Koskoca bir sezon bizim için bitmiştir. Şampiyonluğu geçtim bu takımın ilk 5'e bile girebileceğinden şüpheliyim.
İlk 4 hafta sadece 4 puan alıyoruz. Böyle bir rezillik yok.

Yıllar yılı kadromuz hep geri geldi. Giden oyuncuların yerine aynı kalitede yenileri konulamadı. Taraftarın ismi yok diye dudak büktüğü Tosic'in bile yerine onun kalitesinde birisi alınamadı.
Forvet zaten Cenk-Aboubakar ikilisinden sonra bir tek Burak geldi. O da müzmin sakat. Koskoca transfer sezonu yerine haftalarca yedek alınmadı. Transferin son zamanı Diaby diye sağ kanat getirdiler. Forvet de oynuyor dediler. Dün 1 dk bile forvet oynamadı hem de Gazişehir'e karşı. Zaten forvet gibi de durmuyor. Taraftar kandırılmaya da başlanmış artık.
Nkodou'ya 5 milyon verip bonservisini alacağına, 1-2 yıllığına kiralarsın, 2.5'a da bir forvet alırsın. Bu kadar mı zor? Her şeyi geçtim Başakşehir'den Demba Ba veya Adebayor'u al. En azından şu Güven'den her türlü iyidir. Duracağı, kaçacağı yeri bilir, defansı zorlar. Kimse yanlış anlamasın Güven'i de gömmüyorum, tecrübesiz, kanat-forvet oynayan çocuğa yüklediler yükü. Suç onda da değil.

Avcı'ya olan ufacık bir inanç da dün bitti. Sergen Yalçın gelsin istemiştik. Şu sonuçlardan daha mı kötü olacaktı? En azından Beşiktaş'ın çocuğu der, tecrübesiz der destek olurduk. Bu Avcı tam bir loser. Yıllardır şampiyonluğu son haftalarda kaybediyor hem de Avrupa'da oynamadan. Geçen sene 7 puan farktan GS'ye şampiyonluğu kaptırmış adamı geldiler Beşiktaş başına getirdiler. Neymiş sistem oturtacakmış. Alın size sistem. 4 hafta 4 puan. Neymiş topu kapma süremiz 5 sn e inmiş. Banane arkadaş ya. Bana 5 saniyede topu kapma. Bana 3 puan al, beni şampiyon yap. İstersen %10 topla oyna ama şampiyon yap. İstersen 30 sn.de topu kap. Ama şampiyon yap. 3 puan al. Rezil olduk haftalardır.

Kim gelir bilmiyorum. Ahmet Nur Çebi çıksın elini taşın altına koysun. Bu yıl zaten çöp oldu. Gelsin başkan olsun. Sonuna kadar destekleriz. En azından önümüzdeki sezonun planlaması şimdiden yapılsın. Yapılacak transferler şimdiden belirlensin. Önümüzdeki yılı da kaybetmeyelim bari.
Avcı ile de 4 yıllık sözleşme yaptılar, onla da anlaşılsın bir şekilde. Gitsin Başakşehir'e geri. Bize de Beşiktaş'ın yükünü taşıyabilecek, oyuncu değişikliklerini zamanında yapabilecek, oyunu okuyabilen, en önemlisi bizi şampiyon yapabilecek bir teknik direktör getirsinler.



B
5 yıl
Binbaşı

Türkiyede üst seviye takım yok hiç bir takım havlu atmaz

Lig tv takımları bir arada yarıştırmaya uğraşıyor hakemlere ayar vererek görüntü çalarak

Bunu anlayacak kapasite lazım

süper patates soğan ligi diye değiştirsinler



D
5 yıl
Yarbay

Geçen sene 4 veya 5 haftada hoca değişmezse Fenerbahçe küme hattından zor çıkar demiştim; hem burada hem de Facebook'da ki grupta beni linç etmişlerdi, hani bir laf vardır adam olacak çocuk bokundan belli olur diye, takımlarda kan - doku uyuşmazlığı olunca daha sonra zor toparlıyorsun...



İ
5 yıl
Yarbay

Basak ve Trabzona da kaybederek 3-4 hafta icersinde puan ve averajla son sirada yer alacagiz gorursunuz. Havlu atsak raziyim sadece.



M
5 yıl
Teğmen

Başak ve Trabzon'dan 4 yada 6 puan alırsak kayıpları telafi etmiş oluruz. Geçen sene 1 puan almıştık bu maçlardan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MAF10

Başak ve Trabzon'dan 4 yada 6 puan alırsak kayıpları telafi etmiş oluruz. Geçen sene 1 puan almıştık bu maçlardan.
4 veya 6 puan alabilecegimize inanabiliyor musun?
Daha Bratislava yi bile yenemiyorsun, onları nasıl yeneceksin?
Bu takımdan başında bu hoca varken hiçbir şey olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

Abartmaya gerek yok şimdilik. Bizimle aramızda 3 puan var sadece unutmayın.



M
5 yıl
Teğmen

Şu anki futbolla elbette zor. Fakat futbol bu belli mi olur. Karıus her maç kendi kalesine gol atacak değil ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MrBlackEagle
İ
5 yıl
Yarbay

Kume dusecegiz diyorum kume yahu. Tarihte bir ilk olacak dunya bizi konusacak Allah herkesin belasini versin diyorum daha ne diyeyim bir taraftar olarak?



V
5 yıl
Binbaşı

Sakin olun beyler



V
4 yıl
Binbaşı

Konuyu gs bölümüne taşıyın lütfen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.