Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
161
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Benim adıma olmayan tarlaya imar
C
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar değerli forum ailesi çok ciddi bir sorunumuz var direk konuya geçeyim. 1994 yılında komşumuzdan o günün parasıyla tarlasından bir kısım yer aldık ev yapmak için ev ve bahçe yaptık ama resmiyette tarla onun adına ve evimiz onun tarlasında gözükmekte ve şimdi adam bize fırsat kollayıp şikayet edip dava açtı tarla onun adına olduğu için haklımı haksızmı çünkü 94 yılında yaptık ve adam daha yeni dava davanın açılış tarihi 2021, şimdi burayı almak için tarlasından 94 yılında aldığım bu yeri kendi adıma taşınmaza çevirip nasıl alabilirim davayı nasıl kazanabilirim arazinin cinsi tarla olarak geçiyor şuan... yardımcı olup bize yol gösterirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
geçen yıl
Yarbay

Tapudan hisse devri veya bölünerek satış yapılmamışsa hak talep edemezainiz. En fazla bu satışı bilen köylüleri şahit göstererek belki bir kazanım sağlayabilirsiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.