Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
940
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beni Aydınlatın İsterim
M
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle hergün bu bölümde yazan arkadaşlar kadar futbol bilgim, tecrübem yok fakat tüm maçları istisnasız izliyorum bunu belirtmek isterim. Amacım eleştiri değil, gerçekten bu sorunun cevabını öğrenmek.

Takımın olmazsa olmazları belli ki Muslera, Melo, Sneijder, Semih. Bu konuda sanırım herkes hem fikir. Emre ve Telles de tartışmalı ama dahil edilebilir.

Geri kalan oyunculardan bir çoğu ya çöp ya da 4 maçtan birinde performans sergiliyor. Bunların yerine -gerekirse satıp/kiralanıp, yerli-yabancı oyuncu alımı neden yapılmıyor. Fantezi oyuncu alımı yerine ayakları yere basan alım yapılmaması nedeni nedir ? Yedek kulübede ''son çare'' olarak görülen futbolcuları gönderip adam akıllı transfer neden yapmıyoruz şunu bir açıklayın rica ediyorum.



S
10 yıl
Yüzbaşı

Söylediklerine adımı basarım. Ayağı sağlam basan varsa bir telles,sneijder,melo gerisi yalan...



O
10 yıl
Yarbay

şuradan 2-3 fm oynayan genç toplasalar gene akıllı transferler yaparlar

misal fm'de yaptığımı söyliyeyim

salih,gökhan,chedjou,drogba,aydın,emre,engin,eray,ceyhun bunları sattım. özellikle maaş bütçem çok arttı

gittim tüm dünya yıldızı forvetlere teklif götürdüm huntelaar kabul etti arkasınada koydum diego ribas'ı yardırıyorum



A
10 yıl
Binbaşı

Telles doğru transfer. Onun dışındakiler maalesef olmadı. E zaten ödenen bonservis bedelleri de bunu doğruluyor. Gençleştirme adı altında alınan futbolcuların Telles dışında hiçbiri katkı veremez bu takıma. Bir geçen seneki devre arası transferlerine bakın (Sneijder, Drogba) bir de bu seneki. O kadar adamı alacağına cl düzeyinde sağlam iki transfer daha yapacaktın Telles hariç. Dany, Bruma, Amrabat yollamissin. Telles dışında iki iyi yabancı alabilirdik. Gençleştirme operasyonu maalesef devre arasında olmaz. İyi bir sol ve sağ açık oyuncusu transfer etmemiz gerekiyordu. Yapamadık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yapmalıyız kısmında herkes hem fikir, neden yapılmıyor, kafamda deli sorular



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.