Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
554
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bendeki de şans
İ
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Uzun süren karar verme aşamasından sonra 5850 almaya karar verdim.Arkadaşım aracılığıyla kartın siparişini de verdim.Nihayet kargo teslimat için geldi ;birde baktım saphire marka kart sipariş etmiş.Forumda ki birçok kişinin paylaşımlarında yola çıkarak asus marka da karar kılmıştım oysa ben.Üşenmedim Kadıköy e kadar gittim kartı firmaya iade ettim.Karamsar bir şekilde asus 5850 aramaya koyuldum , karamsar diyorum çünkü kart bulunmuyor piyasada.En sonunda Yazıcıoğlunda bir firma aracılığıyla karta ulaştım.Sipariş ettim ve kargoda yaşanan bir dünya aksaklıktan sonra kart elime ulaştı.(Kargo firmasında çalışan görevli yanlışlıkla alıcı adı kısmına kendi ismini yazmış En sonunda kartımı aldım.Kasayı arkadaşın işyerinde bırakmıştım bir gün evvelden (pc teknik servis ile uğraşıyor).Kartla beraber gittim montajını yaptık ve izlenimim kartın gerçekten bu kadar uğraşa değdiği oldu.Kasayı aldım ve eve gittim.Hevesle pc yi açmak için düğmeye bastığımda kasadan inanılmaz bir uğultu yükseldi.Birkaç restart denemesi falan olmadı.Açtım kasayı bütün fanları kontrol ettim belki kablo falan sıkışmıştır diye ama problem göremedim.Tekrar bir deneme ,ama aynı sorun gene var.En sonunda korkarak kartın fanına baktım ve evet, ses ekran kartından geliyordu Arkadaşın işyerinde kasayı monte ederken yatay pozisyonda problem olmamıştı fakat kasayı normal pozisyona getirdiğimde fan sanırım aşağı sarkarak kendi plastik gövdesinin kenarına temas ediyordu.Bense şok taydım.Neyse herşeyde bir hayır vardır dedim ertesi gün kartı aldığım yeri aradım ve kargo ile gönderdim.Kart ulaşmış ve sorunu tespit etmişler kendileride.Şu an ithalatçı firmaya gitti kart.Bana söylenen de var ise birebir değişim yoksa iade edebileceğim oldu.



N
14 yıl
Yarbay

''birde baktım saphire marka kart sipariş etmiş''

Arkdaşım sen söylemiyormusun ASUS 5850 sipariş et diyerek, hata sende.

''arkadaşın işyerinde bırakmıştım bir gün evvelden (pc teknik servis ile uğraşıyor).Kartla beraber gittim montajını yaptık''

Montajıda her zaman kendin yap teknik sevris diye geçinen insanlara güvenme.



Kartın fanıda calisma bile ekrana görüntü vermesi lazım. Sapphire markanında ASUS'dan hiçbir farkı yok ikiside aynı karttı, Sapphire ucuz oldugu için millet en cok sapphire kart alıyor 100 kart alınıyorsa 20'i sorunlu ise, ASUS 10 kart alınıyosa 2 tanesi sorunlu cıktıgı için Sapphire büyütülüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yüzbaşı

öncelikle geçmiş olsun. asus çok iyi bir firma kartın aynısından göndereceklerdir büyük ihtimalle. keşke ülkemize giren ilk birkaç parti 5970 sapphire değilde asus olsaydı. 100 lira fazla verip asus almak vardı.



İ
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Üstadım arkadaşla kartlar konusunda karar vermeden evvel bayağı düşündük, ilk firma zaten saphire marka kart için 570 tl fiyat istemiş bende arkadaşa fiyatın uygun olduğunu (asus marka için ) ve asus ise hemen siparişi ver dedim , bu arada bu konuşma telefon da oluyor ve ses gidip geliyordu biraz.Arkadaşım asus kısmını anlamamış ve bu sebeble sipariş etmiş.
Kasayı arkadaşın işyerine bırakma sebebim de güç kaynağı konusunda duyduğum endişeden dolayı.480 watt lık güç kaynağı belki yetmez diye düşündüm ve en azından beraber test ederiz diye düşünerek arkadaşa bıraktım.Bu arada psu ile ilgili bir problem olmadı.(gerçi oc. falan denemedim default test ettim 15 dk. kadar.)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.