Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ben bu E-Moped e nasıl plaka çıkartabilirim?
C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkeze Selam,
Hızlıca durumumu özetleyeyim: Birçok parçayı değişik motorlardan edinerek ve bunlarıda bir araya getirerek (çoğu hurda parçalardan) peugeot mobilet parçaları cg125 parçaları harley parçaları vs vs. bir elektrikli motorsiklet benzeri bir proje yaptım 10 güne kadarda bitiriyorum. Şimdi en çok sorulan sorunun cevabını aramaktayım.. Tekrar ediyorum bir yerden yürür bir elektrikli motor almadım kısaca fatura vs hiç birşey yok, ancak ben bunu trafiğe çıkartmak istiyorum, plaka istiyorum yada uygunluk belgesi, beni trafikte full kasklı da
görseler sırf motor ilgilerini çekeceğinden mutlaka çevireceklerdir, sonrada muhtemelen bağlarlar ve ben asla geri alamam çünkü tamamen ben tasarlayıp yaptım bir benzeri daha yok. Bu yüzden, gerçekten bilenler varsa cevaplasınlar lütfen. Her türlü muayeneye sokabilirim, projesini tüm yapım aşamalarını belgelendirebilirim, net gücünü kontrolcüsünü motorunu farını aküsünü ağırlığını menzilini gücünü vs. ispatlayabilirim zaten tüm aşamaları video ile kayda aldım. Diyorum ki tüm bunlarla ilgili devlet kurumuna ( hangisi olduğunu bilmiyorum=? ) başvursam?? Neyse yorumlarınızı bekliyorum. Not: Ben bu motoru sıfırdan tasarlayıp ürettiğim için zaten bir geçmişi kazası çalındı bilgisi kısaca en ufak bir vukuatı yok zatende olamaz..



C
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.