Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
433
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beğenilen Spirit Roots platform oyunu Android’e geldi
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Bir süredir iOS platformunun beğenilen oyunlarından birisi olmayı başaran Spirit Roots, Android tarafında da beta sürecine başladı. Oynanış mekaniği yanında başarılı atmosferi de dikkat çekiyor.


 


Spirit Roots neler sunuyor?


 


Spirit Roots insanların savaştan uzak ve kesin kurallarla birbirine bağlanmış bölgelerinin olduğu bir dünyada geçiyor. Karakteriniz bu kuralları dinlemek istemiyor ve macera buradan başlıyor.


 


Sağa ve sola akan platform tarzındaki oyunda kontroller ekran üzerinden sağlanıyor. Ayrıca harici kontrolcü desteği de mevcut. Hedefinize ulaşmak için koşmak, zıplamak ve tırmanmak zorundasınız.


 


Ayrıca Bkz.Twitter sohbetlerinde etiket dönemi

5 farklı dünya ve 50 seviyenin olduğu oyunda yolunuza çıkan düşmanları öldürmek ve ateş puanları toplamanız gerekiyor. Bu sayede görevleri yerine getiriyorsunuz. Dünya sonlarında ise dev örümcek, uçan iskelet gibi boss dövüşleri sizi bekliyor.


 


Başarılı görsel atmosferin yanında Spirit Roots her dünya için ayrı bir soundtrack hazırlamış. Ayrıca 3 farklı zorluk seviyesi ile düşmanların gücünü arttırabiliyorsunuz. Oyun geliştirme aşamasında olduğu için kamera açısı ve etkileşim gibi bazı noktalarda sıkıntı yaşatabiliyor.


 

 

Spirit Roots: Google Play II App Store (35TL)

 





 



 

 Haberi Portalda Gör

B
5 yıl
Teğmen

35 tl mobil oyun. Yuh!




F
5 yıl
Yarbay

35 lira çok




A
5 yıl
Binbaşı

Bu oyunları oynayan kaldı mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 yıl
Yarbay

35 TL fazla görenler zaten almasın kişisel zevkler için parayı çok bulanları anlamak çok güç. Kimisi gezerken para harcar kimisi oyunlara...




O
5 yıl
Yarbay

38 tl ye witcher 3 GOTY almıştım , bir de buna bakın. 2-3 tl ye satılması gereken oyunlar bunlar.

Bu arada haber yaptın bari düzgün bir video koy.

Videoyu izlemek için tıklayınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.