Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
722
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Bedelli Askerlik Uzaktan Eğitim
O
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Malumunuz 20 haziranda ve 29 haziranda toplamda 40800 kişi bedelli askerlik altında sınıflandırılacak ve bu, covid-19 açısından ciddi bir risk. Hepimiz annemizin, babamızın veya eşimizin dostumuzun yanından kalkıp koğuşlarda iç içe sıkıştırılacağız. Bunun engellenmesi amacıyla uzaktan eğitim istiyoruz ve bu kapsamda bir telegram grubu kurulmuş. Destek olursanız seviniriz
https://t.me/bedelliaskerlikue



M
4 yıl
Binbaşı

Up



H
4 yıl
Yarbay

Destekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Er

Bu kadar insani kisa bir sure icin toplayip geri dagitmak cok mantiksiz hastaligi cok hizlandirir. Bedelli askerlik yaparken olen insan bile olur Allah korusun astim vs rahatsizligi varsa. Ne gerek var boyle riskleri almaya. Uzaktan egitim ile halledilse bence de cok mantikli olur.



C
4 yıl
Er

up



N
4 yıl
Yüzbaşı

Örgün eğitim online olabiliyorsa bu da olabilmeli. Bu daha tehlikeli virüs açısından.



T
4 yıl
Binbaşı

2011 ve 2014 senelerinde hiçbir sebep yokken olan direkt terhis işlemi dünyada bu kadar etkili olan virüs varken hala getirilmemektedir. Uzun dönem askerliğe gidecek olan arkadaşlarımıza uygulanacak olan 14 gün girişte ve çıkışta karantina işlemi ise bedelli askerliğin zaten 28 gün olması sebebiyle uygulanmayacaktır. Yani doğruluğu yüksek olmayan bir test yapılıp 100lerce kişinin aynı koğuşlarda uyumasıyla virüs etkili bir yayılma ortamı bulacaktır.

Dövizli askerlikte kullanılan uzaktan eğitim platformu bu dönemde askere gidecek gençlerimize de açılmalıdır, hiçbir şey sağlıktan önemli değildir.



B
4 yıl
Binbaşı

28 gün askerlik, 14 günü zaten karantinada geçecek. 14 gün için , sevkten önce hastaneye git covid testi ol , Terminal otobüs, Kışlada gözetim vs bir sürü organizasyon ve kontol çok gereksiz. Uzaktan eğitim veya direkt terhis verilmeli. Zaten karantina vs. derken şirketler çalışanlar projeler hep sarktı.. umarım mantıklı bir karar verilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Bedelli askerlikte uzaktan egitim gereklidir. Salgin hastalik varken insanlari 28 gunlugune toplayip dagitmak hic kimseye bir fayda getirmez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.