Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
81
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BattleNet, Call Of Duty 2021'den Yeni Detayları Ortaya Çıkardı
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Geçen yıl Call of Duty: Black Ops Cold War'un lansmanını gördük ve Warzone ile entegrasyonuna şahit olduk. Bu, oyunculara her iki oyundaki yepyeni haritaları, silahları ve araçları keşfetmelerini sağlayan düzenli güncellemeleri beraberinde getirdi.
 
İki oyun arasındaki birleşmeden dolayı Activision oyun içi mikro dönüşümlerden çılgın bir başarı elde etti. Bu nedenle Warzone'un gelecekteki Call of Duty oyunlarında merkezi konumda olarak öne çıkması mantıklı bir hamle olacak.
 
Battle.net kısa süre önce hizmete dahili bir alpha eklendiğini gören bir güncelleme aldı ve hayranların bunu fark etmesi ve paylaşması uzun sürmedi. Tom Henderson, bu keşfi paylaşmak için Twitter'a gitti. Henderson, Slipstream'in bu yılki CoD oyununun kod adı olduğunu ve II. Dünya Savaşı'nda geçeceğini belirtti.




S
3 yıl
Yarbay

bu sene geç kaldılar oyunu tanıtmakta





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 30 Haziran 2021; 19:36:52 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay

Söylentilere göre yeni oyunu geliştirmesi için görevlendirdikleri Sledgehammer Games oyunu yüzüne gözüne bulaştırmış. Bu nedenle de Activision diğer tüm stüdyoları da göreve çağırıp oyunu toparlayıp, yetiştirmeye çalışıyormuş. Yüksek ihtimalle iddia doğru olmalı çünkü şu ana kadar çıkacak yeni Call of Duty oyununu görmemiz imkansız olurdu diye tahmin ediyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Shovel Knight
R
3 yıl
Yarbay

Eski zaman savaşları artık fazlasıyla baydı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

Yeni oyunla, Call Of Duty World At War oyununun yanına yaklaşsınlar, yeter!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.