Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
932
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Battlefield 1 Oyun Ortasında ''Çalışmayı Durdurdu'' Hatası
H
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oyun da orjinal, Windows 10 da orjinal ama daha dün aldığım Battlefield 1 oyunun ortasında ''Çalışmayı durdu'' hatası veriyor. Daha bir tane maçı bile bitiremedim oyunda. Atıp atıp duruyor. İnternette başka yerde de bulamadım bu sorunu. Yardımlarınızı bekliyorum; teşekkürler şimdiden



D
6 yıl
Yarbay

Google a ''battlefield 1 çalışmayı durdurdu hatası'' yazdığımızda karşımıza Yaklaşık 23.800 sonuç çıkıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

O hataların hepsine baktım. Oradaki hata oyunu açar açmaz olan hata. Benim karşılaştığım ise oyunun yarısındayken. Onların hepsini de denedim zaten ve maalesef işe yaramıyorlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-MoDeStUs-
H
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oyunun tamamen bilgisayardan kaldırdım ve geri indirip yükledim. Anca bu şekilde düzeldi. Bu sorunla karşılaşanlar bu şekilde çözebilirler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Yarbay

Aynısı bana da oluyordu. İşlemciye yaptığım overcloktan kaynaklanıyordu. Bios’u default ayarlara aldığımda sorun çözülmüştü.



Sizin sorununuzun çözüldüğüne sevindim. :)



Bu arada gelmek isterseniz bf1 discord grubumuz var özelden pm atarsanız gelmek istediğinize dair discord linki vereyim. Her akşam mutlaka 3 4 kişi online oluyoruz bazen 9 10 kişi :)

İyi akşamlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HayaletAdam|TR|
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.