Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2013
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Balayı tatili için villa önerisi
D
5 yıl
Er
Konu Sahibi

muhafazakar bir çift olduğumuz için son zamanlarda sıklıkla duyduğum kiralık balayı villaları cazip geldi. Temmuz ayı için bir kaç öneri baktım ama hangifirma daha güvenilir bilemedim. Daha önce bu firmalardan biri ile tatil yapmış olan varmı?
hellovillam
villadurağı
akdenizvillam
bu seçenek daha güvenilir geldi bana yardımcı olabilirmisiniz?



E
5 yıl
Er

https://www.villaduragi.com.tr/balayi-villalari/ ben burdan bir villa kiralamıştım 2 yıl önce hiç bir sorun da yaşamadım. Yazdığın tüm firmalar oldukça güvenli arkadaşım.



F
5 yıl
Binbaşı

Airbnb iyi bu konuda. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması. Istediginiz tıp konum genişlikte ev villa kiralayabiliyorsunuz. Ayni oteller gibi daha once kalan kisilerin yorumlarini ve ev sahibinin yorumlarini da gorebiliyorsunuz. Referansımla üye olursanız ilk kiralamada 250 lira üstüne 130 lira indirim alıyorsunuz;

https://www.airbnb.com.tr/c/turkertuncayu1?currency=TRY



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 ay
Onbaşı

 Fethiye'de, Fethiye muhafazakar villa bulunmaktadır. Ayrıca, dilerseniz kiralık apart da tutabilirsiniz. Zehra Villas sitesine göz atabilir ve sizlere yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. 



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.