Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
233
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Babyness Taşınabilir Katlanabilir Oyun Parkı Yatağı
B
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Ürün özellikleri
·        Kapitone, sıvı geçirmez, leke tutmaz ve kolay temizlenebilen özel kumaş
·        Üçe katlanabilen yapısı sayesinde hem yatak hem koltuk olarak kullanım imkânı
·        Özel çantası içinde taşınılabilen sıra dışı yapı
·        Farklı taşınabilir oyun parkı yataklarına uygun ölçüler
·        Kırışmayan dış kumaş
·        Yumuşak ve rahat iç dolgu
·        Doğa dostu ve sağlığa zararlı maddeler içermeyen ürün yapısı
·        Beyaz ve Gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği

Baby’ness Taşınabilir Oyun Parkı Yatağı, hafif yapısı ve üçe katlanabilir özelliği sayesinde özel çantası içinde istediğiniz yere taşıyarak kolayca kurabilirsiniz. Dilerseniz yatak, dilerseniz katlı olarak koltuk şeklinde kullanabileceğiniz taşınabilir oyun parkı yatağı; hayatınızı kolaylaştıracak ve bebeğinizin konforunu arttıracaktır.
Ev içerisinde rahatlıkla farklı noktalara taşınabilen oyun parkı yatağımız ile bebeğinizin rahatlığı ön planda olacak. Seyahat halinde iken veya farklı evlere gittiğinizde özel çantası ile kolayca yanınızda götürebilir; saniyeler içerisinde katlayarak oyun parkı yatağını kurabilirsiniz.
Baby’ness Oyun Parkı Yatağı’nın katlanabilir ve taşınabilir özelliklerinin yanı sıra özel iç dokusu yumuşak ve rahat bir yapıdadır. Sıvı geçirmez özelliği ve leke tutmayan özel üst yüzeyi ile herhangi bir sıvı temasında iç dolguya bir zarar gelmez. Alez ve oyun yatak bezi gibi ürünleri kullanmaya gerek kalmadan koruma sağlar.
Doğa dostu, ftalat ve benzeri sağlığa zararlı maddeler içermeyen katlanabilir oyun parkı yatağı, özel kumaşı ile nemli bir bez ile kolayca silinerek temizlenir.
0-4 yaş aralığındaki bebekler için özel olarak tasarladığımız; konforu ön planda tutan ve güvenli Baby’ness Taşınabilir Katlanabilir Oyun Parkı Yatağı pratikliği sizin, üzerinde geçireceği eğlenceli ve rahat vakitler için bebeğinizin bir numaralı gözdesi olacak!

https://www.babyness.com.tr/kategori/katlanir-yatak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdinc -- 24 Kasım 2021; 23:13:29 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.