Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Babel mevzuu.
A
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Biz her dönem böyle blöfleri nasıl yiyoruz? Bu filmin aynısını biz Sosa da da görmüştük, adam Milan bilekliği ile antrenmanlarda boy gösteriyordu, şimdi de bu adam gitmek istediği takımın rengine kafasını boyayıp mesaj gönderiyor, sonrasında makul teklif geliyor ama bir anda bu kırmızı kafalı arkadaşımızın Beşiktaşlılık duygusu kabarıyor, biz de bunu yiyoruz , akabinde 3 yıllık sözleşme öneriyoruz..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Er

Babel'e zam vermesinler. önce topunu oynasın. seneye bakarız



J
6 yıl
Yüzbaşı

Bu kadar salak değildir yönetim. Babel'in bu sene ya da seneye ayrılacağını düşünüyorum. Sözleşme verilmez. Yaşı ortada zaten gelirken bonservis de vermedik.



B
6 yıl
Er

babel iyi topçu ama önce Beşiktaş menfaatleri



C
6 yıl
Er

topunu oyna babel. gomis gibi olma sonradan



B
6 yıl
Er

Gökhan Töre denen adamın Babeli'i kesme şansı yok. O nedenle Babel şuan olmazsa olmazımız



L
6 yıl
Binbaşı

paramız yok takım çok yaşlı sağ/sol bekler + stoper + merkez orta saha + forvet eksiğimiz varken babele sallanması komedi :D şu takımdan babeli çıkartsak kim ğol atacak acaba torşavn fatihi larin mi karısıyla kumsallarda bizden çarptığı paraları yiyen love mu yoksa paşa hazretleri kuvareşma mı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sezon başlamadan açtığım bir konu başlığı. Şuanda dediğin gibi evet, Babel olmasa hücum yönünden Akhisar Spordan bir farkımız olmayacak durumdayız..




Bu mesajda bahsedilenler: @Virgil van Dijk
L
6 yıl
Yarbay

bırakın versinler. taraftar olarak gereksiz didiştik adamla, "intagramdan herkese cevap verüyü, çok gıcık, saçını kırmızıya boyuyu" diye diye gereksiz uğraştık bana kalırsa. o olmasa topu rakip kaleye vurmayı akıl edecek, daha da kötüsü rakip kaleye vurmaya gücü yetecek oyuncumuz yok.



B
6 yıl
Çavuş

3 senelik sözleşme ahmaklık olur.



B
6 yıl
Binbaşı

Gidecekse gitsin sanki dünyada topçu kalmadı



B
5 yıl
Er

Adam Fulham'a gitti. Dünkü Tottenham maçında direkt 11'de başladı. Piyasası var herifin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.