Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1063
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Azaraks - Aradığın ürüne birde burdan bak
V
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba değerli forum sakinleri

Bugün sizlere “ Aradığın Ürünlere Birde Burdan Bak “ Sloganı ile - ticaret sektörüne giriş yapan azaraks.com.tr adlı web sitesini tanıtmak istiyorum.

Web sitesini kabaca incelediğim zaman ilk gözüme çarpan çok sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması oldu, ayrıca çok kolay bir şekilde aranılan ürünlere ulaşılması için sitenin yazılımı ayarlanmıştır. Gereksiz reklam ve görsellik olmayınca sitede uzun süre geçirince gözde herhangi bir yorgunluk bırakmıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

Ödeme konusunda kredi kartı ile alışveriş ve havale seçenekleri mevcuttur. Visa ve master card tabanlı kartlar kabul edilmektedir. Ayrıca Kredi Kartlarına 9 Taksit seçenekleri bulunmaktadır. Herhangi bir ürüne girip ayrıntılı olarak özelliklerine ve resimlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca bir diğer güzel yanı herhangi bir ürün’e girildiği zaman kaç gün içersinde kargolanacağı yazılmaktadır. Ayrıca diğer hiçbir alışveriş sitesinde olmayan defolu ürün seçeneği ile sadece kutusu hasar görüş ürünleri %70'e varan indirimlerle sıfır ürün garantisi altında satın alabilmektedirler.

Azaraks böyle devam ederse sektördeki en büyük e-ticaret siteleri arasında yer alabilecektir. Benzersiz tasarımı ve “ facebook ile bağlan “ gibi üyelik seçenekleri ile kolay bir şekilde ziyaretçilerin işlemlerini halletmesine olanak sağlıyor.

azaraks.com.tr üzerinden Bilgisayar ve telefon ürünlerinin yanı sıra mobilya ve beyaz eşya ürünleride satın alabilirsiniz. Azaraks sürekli yeni kampanyalar yaparak diğer sitelere oranlara en ucuz şekilde ürün satışı gerçekleştirmektedir.


SOSYAL MEDYA ADRESLERİ

Facebook :https://www.facebook.com/azarakscomtr/
Twitter :http://twitter.com/azarakscomtr
Pinterest :https://tr.pinterest.com/azaraks1050/
İnstagram :https://www.instagram.com/azarakscomtr/


İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon : 0850 808 2 119 - 0212 939 9 540

Mail : info@azaraks.net

Merkez Adresi : Aşık Veysel Mah. Vedat Altun Sokak Yasemin Evleri D25D Blok Kat7 Daire 15 Esenyurt/İSTANBUL



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.