günler boyu, haftalar boyu Dilanlar şöyle sistem kurmuş,böyle vergi kaçırmış diye yayınlar yapıldı,sonrasında duruşmalarda salındılar,tutuksuz yargılanmak için. Madem TVlerde ahkam kesen herbologlar bile bu sistemin detaylarına vakıftı, mahkeme neden saldı bunları. Adamların arabalarına el konulduğu ve polis aracı yapıldığı aynı haberde verilip, halka şirin gözüktüler,sonra hadi serbestsiniz.O günlerdeki bunların arkasında siyasi güç var dedikoduları boşuna değil miydi acaba.
Muhaliflerin çoğunun istediği şu. Bizim kafadakiler her türlü suçu işleyebilir ama hesap sorulamaz. Sorulursa da demokrasi yok diye yaygarayı basarız. Nasıl olsa sorgulamayan alıcıları var.
Bağımsız yargımız sizlerin arzularına göre veya birileri onaylasın diye karar vermez. Hukuk kurallarına göre karar verir. Çatlasanız da patlasanız da böyle olacak.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.