Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avcı RESMEN GİTTİ.
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Abdullah Avcı’ya Teşekkür Ederiz
Yönetim Kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır.

Sayın Avcı’ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz.

Saygılarımızla

Anti Avcılar hadi bakalım kimi bekliyorsunuz ? Kim bizi kurtaracak dizimizin üstünden kaldıracak ?



A
4 yıl
Çavuş

HAMZA HAMZAOĞLU İLE ANLAŞILACAK...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok yav ismail kartalı da rizeden alırsak desene şampiyonuz vaoo fena plan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @amarecevik
A
4 yıl
Çavuş

Hamza hamzaoğlunun gerek tecribesi gerekse teknik bilgisi beşiktaşı kalkındırmaya yetecektir




Bu mesajda bahsedilenler: @sefa1451
G
4 yıl
Yüzbaşı

M
4 yıl
Yüzbaşı

Geldiği gün yazdım ilk devreyi tamamlarsa başarılıdır diye.

Beni yanılttı 2. devreyi gördü adam. Aykut kocamana kupa vermiş adamdan ne bekliyodunuz ki siz ? Hala savunanlar var yok maaş ödenmiyomuş kadro çok kötüymüş vesayre. aykutcularla bunları bir araya toparlayıp Türk futbolundan uzaklaştırmak gerek. Futbol katilleri ve savunucuları. Birisi 5 sezonda 1 kere zorla Alex sayesinde şampiyon olabilir. Diğeri gider finallerde kupayı teslim eder. Hadi aykut bizim içimizden geliyodu, avcı marazını siz neden kendinize enjekte ettiniz anlamak güç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kadro kötü olayına biraz katılıyorum abi mesela diaby denen herif dikkat ettim her maç 3-4 net pozisyon harcıyor ulan diyorum adam kaçırdıklarının yarısını atsa 9 puan falan daha yukarıda olurduk gol atamayan bir takım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @martax32
M
4 yıl
Yüzbaşı

İşte en büyük yanılgı burada. Takımın kalitesini artıracak olan antrenördür. Şöyle örnek vereyim. Ajax gençlerle kadro kurup şampiyonlar liginde güzel başarı elde etti. Şimdi o kadro kağıt üzerinde kaliteli denebilecek durumda değildi. O başarıdan sonra ne oldu ? O takımdaki isimlerin hepsi kaliteli etiketi elde etmiş oldu. Ünal Karamanın öğrencileride buna örnek gösterilebilir. Bizim aykutcular yıllarca aynı lafı geveleyip durdu kadro kalitesiz diye. Siz oyuncuları oynatamayan adama bakmak yerine oyunculara kilitlenirseniz çözümü bulamazsınız. Kadro sivastan kalitesiz değil. Şenol güneşin arka 5'lisi çöp iken 2 sezon şampiyon oldu. Tosiç bile bordo bereli muamelesi görüyordu. Avcı büyük takım hocası asla değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @sefa1451
R
4 yıl
Yarbay

Sergen veya Aybaba diyorlardı yakında göreceğiz. Bu sezonu kaybettik nasılsa kim gelirse fark etmeyecek.

Bu arada Tayfur Havutçu da görevden ayrılmış onu getirirlerse şaşırmam!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yalnız gelecek için iyi isimler var he tayfur rıza sergen kadro yok oluşmuyor




Bu mesajda bahsedilenler: @rider30
N
4 yıl
Binbaşı

Abdullah Avcı denen şahsiyeti oldum olası sevemedim ısınamadım, sürekli negatif enerji aldım, bana her zaman sinsi yapmacık gelen bir adam.
İnşallah başkan kurumsal başkan hesabı nazik konuşmamıştır kendisiyle. Toplamda 25-30 maç geçmiş oynattığı 1 gram futbol yok, Avrupa'da kupada ligde Beşiktaş'ı rezil etmiş üzerine de 16 milyon tazminat almış adama nazik konuşmak olmaz. Başkan inşallah hak ettiği dilen konuşmuştur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Ocak 2020; 1:21:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
4 yıl
Yarbay

Abdullah Avcı için profesyonel futbolcular gerekli. Oynamak istemeyen, işini yapmayan, gazla çalışan futbolcularla bu kadar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yarbay

Yahu kardesim bi insan Besiktasin macinda bu kadar maglubiyet almayi nasil basarir ya? Yahu bir teknik adam sahaya nasil yayilacagini bilmez mi? Maclarda goruntuye bakin 4-1-5 oynuyor resmen Besiktas. Ulan tabi her mac fark yersin. Her atak baslangici ciddi pozisyon oluyordu.

Kadro Erzuruma fln 2 macta yenilerek elencek kdr kotuyse 8 macta 7 maglubiyet alacak kdr kotuyse bekleyelim 2-3 ay kume duselim o zaman.

Ulan adam Avrupadan neredeyse 0 cekmis elenmis, kupadan rezil olarak elenmis. Ligde havlu atmis. Avci kalmali diyenler manyak mi acaba cidden soruyorum. Bnim 30 yillik omrumde gordugum en kotu oyun, en kotu hocadir. Tigana, Toschak, Carvalhal dahil ki Carvalhal a olum tehditleri gonderen biriydim.

Bu adam cok baska bi levelde kotu. Defolsun gitsin yolu da acik olmasin basarilar fln dilemiyorum ins kariyeri biter cadirda yasar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.