Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
740
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Auralar
T
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar herkese.. Sorum olacak bu auralar hakkında. Twich.tv'de ünlü bir okçu vardı eleman Bloodmagic olmasına karşın 5-6 auraya sahipti(Çok çok çok az canı reserve edilmiş olarak). Ben Duelist karakterde oynuyorum ve minimum 4 auraya ihtiyaç duyuyorum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? nasıl bu hale gelebilir bu auralar anlamış değilim.



G
11 yıl
Yüzbaşı

Hangi auraları kullandığına bağlı, mesela vitality %40 reserve eder. Fakat bir discipline açarsan sayısal olarak (90, 120 mana gibi reserve eder). Bunların yanına reduced mana gemi ve bazı uniq itemlar reserv miktarını düşürüyor onları takarsan (alpha howl gibi) çok fazla hp'yi rezerv etmeyecektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 17 Mayıs 2013; 9:34:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam o adam Blood magic değildir. Bazı itemlerle auraları bloodmagice dönüstürüp ( % olarak reverse etmiyenler yani wrath anger clarity grace gibi) candan götürüyorlar bu 4 aura eder. Ve bazı %mana reverse düşüren nodları alıp manadanda 5 olarak götüren vitality purity determination gibi auraları kullanıyorlar. Skilede blood magic takınca 7 8 tane koç gibi auran oluyor ve canından toplam 500 filan gidiyor :) devede kulak misali



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.