Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
989
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI / MSI B550M BAZOOKA
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Anakart/CPU : #Anakart
AMD / Intel : #Intel
Intel : #Asus
Kondisyon : #Kullanılmış
*
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 ASUS ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI / MSI B550M BAZOOKA
ASUS ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI 

https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-z590-f-gaming-wifi-model/

Hazır sistemle beraber geldigi için ürün kontrol edilip kutusuna konulmuştur.Türkiye garantilidir.Kutusu ve faturası mevcuttur.

Fatura tarihi 07.05.2021

Fiyat 2300 TL


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MSI B550M BAZOOKA

https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B550M-BAZOOKA

Hazır sistemle beraber geldigi için ürün kontrol edilip kutusuna konulmuştur.Türkiye garantilidir.Kutusu ve faturası mevcuttur.

Fatura tarihi 30.04.2021

Fiyat 1000 TL




Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.