Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
307
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Asus ROG Phone 5'in tanıtım tarihi açıklandı: 6.000 mAh batarya ve Snapdragon 888 ile gelecek
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Asus ROG Phone 5'in tanıtım tarihi açıklandı: 6.000 mAh batarya ve Snapdragon 888 ile gelecek



Asus, en son oyun odaklı amiral gemisi telefonu ROG Phone 5'i 10 Mart'ta tanıtacak. ROG Phone 5, Temmuz 2020'de piyasaya sürülen Asus ROG Phone 3'ün halefi olacak. Asus görünüşe göre '4' sayısını atlıyor çünkü Çince'de "ölüm" kelimesiyle benzer bir telaffuza sahip.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A52'nin teknik özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı



Snapdragon 888 ile gelecek



Asus, lansman için geri sayım içeren bir etkinlik sayfası oluşturdu. Etkinlik sayfası, ROG Phone 5 hakkında herhangi bir başka detaya yer vermiyor ancak Geekbench, akıllı telefonun Android 11'i çalıştıracağını, 8 GB ve 16 GB olmak üzere iki RAM seçeneğine sahip olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca telefon, Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak.



Asus ROG Phone 5'in tanıtım tarihi açıklandı: 6.000 mAh batarya ve Snapdragon 888 ile gelecek



Akıllı telefon, TENAA veri tabanına ve 3C sertifikasına göre 6.78 inç AMOLED ekrana, 5G desteğine, 65W hızlı şarj  desteğiyle 6.000 mAh bataryayla gelecek.



TENAA veri tabanında, telefonun üçlü arka kamera kurulumuna ve arkada küçük bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Genel olarak cihaz, ROG Phone 3 ile benzer bir tasarıma sahip.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_rog_phone_5_launch_date-news-47824.php

 Haberi Portalda Gör

Şu telefona 7 8 bin vereceğinize bir tane iphone 11 alın bu telefondan daha iyi oyun performanslı alacağınızdan eminim ios oyun konusunda stabil ve hızlı hatta iphone 7 plus la bile stabil oynanmayan ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı marsk35 - 3 yıl +6
Iphone 11 Pro Max Pubg de HDR da 60 FPS veriyor, aynı şekilde Asus Rog Phone 3 te HDR da 60 FPS verebiliyor ve Akıcı da 90FPS verebiliyor ama iPhone akıcıda bile 60FPS veriyor Rog Phone 3 te 144hz ekr...
Yoruma Git
Yorumun Devamı cygNa - 3 yıl +3
M
3 yıl
Binbaşı

Tasarım dışında gerçekten güçlü canavarlar oluyor bu seri hep. Tasarım da çok çirkin oluyor, gereksiz ayrıntılar vesaire.




M
3 yıl
Binbaşı

Şu telefona 7 8 bin vereceğinize bir tane iphone 11 alın bu telefondan daha iyi oyun performanslı alacağınızdan eminim ios oyun konusunda stabil ve hızlı hatta iphone 7 plus la bile stabil oynanmayan bir oyun yok. Bir sene sonra bu telefon demode ve eski olcaktır android dünyasında bir modelin eskimesi için 6 ay yetiyor kimse hatırlamıyor hangi model olduğunu paranıza yazık etmeyin. Android bir telefona en fazla 5 bin tl verilir daha üstü para verecekseniz iphone almak daha mantıklı bu ülkede para kolay kazanılmıyor uzun vadede parasının hakkını veren tek telefon iPhone.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 21 Şubat 2021; 17:29:57 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

Çöp



H
3 yıl
Binbaşı

Aynen öyle. Benim arkadaşım 2015 yılında iPhone 6 aldı ve sorunsuz 5-6 yıl kullandı. Şimdide annesine verdi, annesi kullanıyor. Kozmetik olarak sorunsuz. 2014 çıkışlı hangi android telefon bu kadar uzun kullanıldı merak ediyorum doğrusu.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marsk35
J
3 yıl
Onbaşı

kız arkadaşımda var iphone 6 ve 2 senedir donmasından dolayı dandik oyunları bile oynayamıyor. galeriye, whatsappa girerken 50şer dakika beklememiz de cabası. Bu kadar abartmayın her şeyi. Evet belki iphonelar daha uzun süre kullanılabilir ama yok büyükbüyük dedemden kalan iphone muhabbeti sıkmadı mı artık?





Bu mesajda bahsedilenler: @Holk
T
3 yıl
Binbaşı

2 sene önceki android telefon ig bile açmıyor




Bu mesajda bahsedilenler: @Holk
D
3 yıl
Yarbay

Güzel telefon olmuş. Asusda piyasada böyle tutundu anca.




C
3 yıl
Er

Iphone 11 Pro Max Pubg de HDR da 60 FPS veriyor, aynı şekilde Asus Rog Phone 3 te HDR da 60 FPS verebiliyor ve Akıcı da 90FPS verebiliyor ama iPhone akıcıda bile 60FPS veriyor Rog Phone 3 te 144hz ekran tazeleme hızı var bu yüzden 90 FPS lere çıkabilirsin ama iphone 11 pro max te 60hz ekran tazeleme hızı var bu yüzden 90FPS veremiyor üstelik rog phone 3 ile karşılaştırdım ama sen gelip burda rog phone 5e neler diyosun. Evet Iphone iyi bir marka ama gelipte burda iphone fanboyluğu yapma oyun konusunda rog phone daha başarılıdır, bıktım sizin gibi andoid cihazların altında iphone u övenlerden, iphone cihazların yorumlarında android övenlerdende bıktım buraya adam bu telefonun yorumlarına bakmak için geliyor iphone hakkında konuşcaksan git orda konuş alan kişiye yazdığın şeyler faydalı olmuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygNa -- 22 Şubat 2021; 16:40:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marsk35
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.