Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
405
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS PCE-AC88
Şehir : #Denizli
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
A
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 ASUS PCE-AC88
3 seneye yakın kullandığım, hiç bir şikayetim olmayan ürünü, bilgisayarımı modemin yakınına alabildiğim için satmaya karar verdim. Oyunlarda Ping sorunu kesinlikle yaratmamaktadır. 2 odan yani 2 duvar arkasından aynı evinde içinde tam çekim alıyordum. 2 3 gün evvel söktüm. Modemi yanına getirmek ya da bilgisayarı modeme yaklaştırmak ya da kablo çekmek gibi imkanı olmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim hiç üzmez.

Fiyat 450 TL

Ciddi alıcıya az da olsa ikramım olabilir. Kargo alıcıya aittir. Takas, taksit yoktur. Önce ödeme sonrasında Kargo şeklinde satış yapıyorum.

Garantisi ya bitti ya da bitmek üzere, faturasını mevcut ama daha bakmadım. Garantisi bitmiş gibi düşünebilirsiniz. Ama 3 seneyi çok geçmiş olamaz. Eve taşındıktan sonra almıştım, 3 seneyi bir kaç ay geçti tanışalı. Hemen taşındığım gibi de almamıştım, sonradan ihtiyaç oldu.


İyi yorumlar

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Temmuz 2019 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

U
4 yıl
Er

Merhaba, urununuz halen satilik mi, son fiyat ne dusunursunuz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @afsinedremitli
A
4 yıl
Er

satın alınmış kargosu beklenmektedir, hayırlı olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.