Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
893
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus P5b ile 8800Gt Bios Flash Yardım...
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

"Asus P5B gibi IDE kanalı emule eden bir chip kullanan bir anakartınız varsa Tomato sürücüleri bu IDE kanalını görmediği için yüklenmeyecektir bu gibi bir durumda açılış disketi ya da bir bootable USB Flashdisk yaratmanız gerekecektir"

Üstteki cümleyi hicks arkadaşımızın 8800 GT BİOS FLASH isimli yazısında gördüm ve belki olur diye dediklerini aynen uygulayıp cd'mi oluşturdum ancak dediği oldu ve İDE kanalını görmedi. Floppy disk'im var ama takmama rağmen ve bir kaç tane floppy disk denememe rağmen tanımadı board. Flash diskte ise nasıl bootable oluşturulur bilmiyorum.
P5b ile bu olayı ne şekilde gerçekleştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim...



B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

L
16 yıl
Yarbay

yardıma ihtiyacımız var...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Onbaşı

Ben benim 8800'ü floppy den flashladım. p5b sadece ide kanalını emule ediyor. Floppyde herşey eski usul. boot diskin olduğundan eminmisin. Ayrıca kullandığın boot diskin yeterince boş alanı olması gerekli. Yoksa sana gerekli olan nvflash ve rom dosyalarını koyacak alanın olmaz. Sana yeterince az yer kaplayan ve bolbol yer bırakan bir bootdisk dosyası yolluyorum. ben bunu kullanmıştım. windows ortamında exe dosyasını çalıştırıyorsun ve diskine boot dosyalarını oluşturuyor. gerisi bildiğin gibi. Farklı boot imajlarınıhttp://www.bootdisk.com/ adresinden bulabilirsin.

yok yinede olmassa usb içinde bir çözüm var, yardımcı olurum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Onbaşı

az önce linki vermeye unutmuşum.http://rapid**share.com/files/82320354/makeboot.rar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.