Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus N56 VZ yardım...
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba 36 gün önce vatan dan n56vz laptop aldık.Geçen gün yön tuşlarından birinin sorunlu olduğunu fark ettik.O zamana kadar nasıl fark etmedik anlamış değiliz.Ancak ilk gün çekilen bir resmine baktık hafif batıklık vardı.Bu ürünü şimdi sorunlu cihaz olarak değiştirmek istesek asus yetkili servisi cihazı değişir mi elimizde ilk gün çekilen resim kanıtlar falan var aradık ama adamlar kesin konuşmuyor bizde ona göre göndermek istiyoruz bu konuda bilgili olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.İyi forumlar herkese.



V
10 yıl
Yüzbaşı

servis illa ki 30 gun olacak diye bir sart kosmuyor, bir kac gun tolerans taniyorlar. Bence servisle gorusup durumu tatli dille izah edin, yardimci olacaklardir. Ben iki sefer degisim aldim, ikinci degisim 31.gunde yapildi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Siz hangi sikayetle gonderip 2 kez degisim aldiniz hocam bi de asus un istanbul daki servisine mi gonderdiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @technolocig
V
10 yıl
Yüzbaşı

bende klavye kaymasi vardi yuvaya gore. Sola yatkindi tuslar. Iki sefer boyle geldi. Bayram tatili girmesi nedeniyle ikinci urun gec gonderildi. Gorustugun teknil gorevli musteri memnuniyeti nedeniyle bir kac gun esneklik sagliyoruz sorun olmaz dedi degisim raporu icin. Istanbula gonderdim evet. Zaten genel merkezi arayin siz, islemleri anlatacaktir yapmaniz gereken. Siz 30 gunu asmadi deyin, tamir yerine degisim -DOA- bolumune gitsin urun. Degisim saglamazlarsa onarim yapilir zaten. 0216 524 30 00 i arayin hocam.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emrecelik85
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevaplarınız için minnettarım.Çok teşekkür ederim.Sağolun




Bu mesajda bahsedilenler: @technolocig
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.