Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
93
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus DSL-N17U 300Mbps Torrent Bulut VPN EWAN 3G/4G DLNA Ebeveyn Kontrolü Destekli ADSL2+ VDSL Fiber
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
L
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Asus DSL-N17U 300Mbps Torrent Bulut VPN EWAN 3G/4G DLNA Ebeveyn Kontrolü Destekli ADSL2+ VDSL Fiber
Uzun süredir boşta duran, yaklaşık maksimum 3-5 ay kullanılmış ASUS router satılıktır. Synology router aldığımdan depoya kaldırmıştım. Herhangi bir sorunu yoktur. Alıcısına hayırlı olsun.



ASUS DSL-N17U Torrent, Bulut, VPN, EWAN, 3G/4G, DLNA, Ebeveyn Kontrolü Destekli ADSL2+, VDSL, Fiber Gigabit Modem Router
  • ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber ve kablo desteği ile geleceğe dönük uyumluluk
  • En hızlı kablolu bağlantılar için 5 adet Gigabit ethernet portu
  • Kablolu ve kablosuz bağlantılara adanmış iki işlemci hem çalışma menzilini hem de kararlılığını maksimuma çıkarır
  • Ağ yazıcı paylaşımı, dosya paylaşımı, torrent desteği ve medya sunucusu için USB portları
  • USB portuna bağladığınız diske bilgisayarınız kapalıyken dahi torrent/dosya indirebilme
  • USB yazıcı paylaşımı özelliği ile USB yazıcılarını ağ üzerinden kullanma
  • Misafirlerinize kendi wifi şifrenizi vermeden, zaman sınırlı özel bir kablosuz ağ oluşturabilme
  • Trafik Yöneticisi ile kullanıcı bazlı bant genişliği tanımlama
  • VPN Client ve VPN Server desteği (PPTP)
  • USB port üzerinden 3G/4G bağlantı desteği (Telefon ve 3G Dongle üzerinden)
  • Modem arayüzü üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz DDNS alan adı
  • ASUS AiCloud ile ev ağınızdan Internet bağlantılı herhangi bir bilgisayar, Android veya iOS aygıtından verilerinize erişebilir, senkronize edebilir, paylaşabilir ve aktarabilirsiniz
Oyunun Profesyonelleri ASUS Gaming Network Çözümlerini ÖneriyorTek cihaz, iki işlev
DSL ve Ethernet WAN bağlantıları arasında seçim yapabilme olanağı sunan DSL-N17U, modem artı kablosuz router ya da sadece kablosuz router olarak kullanılabilir. Yüksek düzeyde güç tüketen iki ayrı cihaz yerine tek bir cihaz kullanarak ihtiyaçlarınıza uyan modu seçebilir, enerji ve yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. İster temel ev kurulumu ister gelişmiş bir kablosuz ağ için olsun, DSL-N17U her durumda ihtiyacınız olan esnekliği size sağlar.
Her türlü internet bağlantısı ile çalışır
Her türlü internet bağlantısı ile çalışan DSL-N17U, ADSL2, ADSL2+, ADSL ve VDSL de dahil olmak üzere tüm genel DSL bağlantı türlerini destekler. Ethernet WAN seçeneği sayesinde Ethernet bağlantısına sahip tüm kablolu ve fiber modemler ile de sorunsuz çalışır. Bu özellikleri sayesinde Internet Servis Sağlayıcılarını değiştirmeyi planlayan kullanıcılar için ideal bir çözümdür.
AiRadar ile Gelişmiş sinyal alanı ve istikrarlılığı
ASUS AiRadar, hüzmeleme teknolojisi, yüksek güç arttırımı ve ASUS'a özgü RF ince ayar aracılığıyla kablosuz bağlantıları akıllı bir şekilde güçlendirir. Bu sayede daha geniş kapsama alanı, dinamik veri hızı artışları ve daha istikrarlı bağlantılardan faydalanırsınız.

Çok Amaçlı USB Desteği
  • USB portuna bağladığınız diske bilgisayarınız kapalıyken dahi torrent/dosya indirebilir, elektrik faturanızı düşürebilirsiniz. Üstelik Akıllı telefonunuzdan sadece birkaç saniyede torrent/dosya ekleyebilirsiniz.
  • USB yazıcı paylaşımı özelliği ile USB yazıcılarını ağ üzerinden kullanabilir, USB yazıcıyı kullanmak için ayrıca bir bilgisayara ihtiyaç duymazsınız.
  • USB portuna takacağınız 3G/4G dongle ya da Akıllı telefonla sağladığınız interneti ağınızdaki diğer bilgisayarlarla paylaştırabilirsiniz.
  • USB portuna bağladığınız USB diskinize dünyanın her yerinden ulaşabilirsiniz. Üstelik bunun için gereken DDNS alan adınızı cihazın arayüzünden birkaç saniyede ve ücretsiz edinebilirsiniz.
  • USB portuna bağladığınız diskinizdeki resimlerinizi ve videolarınızı ağ üzerindeki DLNA destekli televizyon vb cihazlardan kablosuz olarak oynatabilirsiniz.


Donanımsal NAT desteği ile gigabit internet bağlantısı
Güçlü bir donanım NAT hızlandırma motoru ve dahili Gigabit Ethernet ile donatılan DSL-N17U kablosuz modem router, 900Mbps'nin üzerinde WAN'dan yerel ağa işlem hacmi ile eksiksiz Gigabit performansı sunar. Bu, yazılım tabanlı geleneksel NAT Gigabit router'lardan 4,5 kat daha fazladır. Bu, hızlı Internet bağlantılarında veri darboğazları oluşması olasılığını azaltır
DSL ve Ethernet için iki ayrı WAN portu ile iki kat seçim şansı
DSL-N17U'nun sahip olduğu iki WAN portu, ADSL modem router olarak kullanılmadığında sadece router olarak da kullanılabilmesini sağlar. İhtiyaçlarınıza uyan kullanım şeklini istediğiniz zaman seçerek güç tüketen ekstra cihazlar satın almaktan kurtulabilirsiniz. Böylece her durumda önemli ölçüde yer ve para tasarrufu yaparsınız. İster temel ev kurulumu ister tam kablosuz ağ için olsun, bu çift WAN tasarımı her durumda ihtiyacınız olan esnekliği size sağlar.
3 Adımda Kolay Kurulum30 saniyeden* kısa zamanda ve sadece 3 basit adımda kurulum için akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kabloları cihazınıza bağlamak, bir Web tarayıcısı açmak ve sizi bir an önce Internet'e bağlayacak olan kurulum sihirbazını takip etmek.


1. Adım: Tarayıcınızı açın.

2. Adım: Kullanıcı adı ve şifrenizi girin..

3. Adım: İşlem tamam!AiCloud - Senkronize et, Paylaş, Oynat. İstediğinizde Dünya Karşınızda
 ASUS AiCloud, en eksiksiz, rahat erişilebilir ve güvenli bulut platformunu sunar. iOS ve Android cihazlar için ücretsiz olan uygulama, tüm içeriklerinize herhangi bir noktadan erişerek kolaylıkla senkronize etmenizi, paylaşmanızı ve oynatmanızı sağlar. Evinizde kendi bulut sunucusunu oluşturur ve genel bulut sunucusuna sorunsuz bağlanır. E-posta, SMS veya diğer yöntemlerle gönderilebilen gizli bağlantılar ile içerik paylaşmak hiç olmadığı kadar kolay. ASUS AiCloud, hemen hemen her cihazdan ve konumdan esnek ve kolay bulut erişimi için başlangıç noktanız olacak. 

Tam güvenlik ve gizlilik sağlayan VPN sunucu ve VPN istemci desteği
Virtual Private Network (VPN) internet üzerinden başka bir ağa güvenli bir şekilde bağlanmayı sağlayan bağlantı çeşididir.
DSL-N17U size ev ağınıza veya internete gizli ve güvenli biçimde erişmenizi sağlayan basit bir VPN sunucu ve VPN istemci kurulumu sunar. DSL-N17U'da, ücretli VPN hizmetlerine veya özel bir VPN sunucusuna gerek kalmadan PPTP ve OpenVPN protokol desteği ile kolaylıkla VPN sunucusu kurabilirsiniz. DSL-N17U, PPTP ve L2TP protokolleri aracılığıyla her birine VPN yazılımı yüklemenize gerek kalmadan ağ bağlantılı cihazlarınızı VPN-etkin istemcilere dönüştürebilmenizi de sağlar 
İçerikleri İstediğiniz Yerde İndirip Oynatın
Download Master ve gelişmiş medya sunucusu, bilgisayar, tablet, PS3, Xbox ve akıllı TV gibi çeşitli uyumlu cihazlar üzerinden cihazınıza bağlı USB diskinizde yer alan multimedya dosyaları indirme ve oynatma imkanı sağlar. Download Master ile bilgisayarınız kapalıyken de dosya indirebilir ve indirme durumunu uzaktan yöneterek takip edebilirsiniz.
Misafir Ağ Erişimi ile Güvenli Kablosuz ağlar oluşturun
DSL-N17U ile üçer adet ayrı kablosuz ağ oluşturabilirsiniz. Bu sayede misafirlerinize ayrı bir kablosuz ağ oluşturabilir, ağınızdaki özel bilgilerinize erişmelerini engelleyebilirsiniz. Üstelik oluşturduğunuz ağda açılacak oturumların süresini belirleyebilirsiniz.

300.000'e kadar oturum desteği
300.000 Online oturuma kadar destek sağlayan cihaz, ağır trafik altında dahi akıcı, HD paylaşım ve oyun performansını yüksek seviyede sağlar.

Ücretsiz DDNS desteği ve Uzaktan Erişim
ASUS tarafından cihazınıza özel, DDNS desteği mevcuttur. İnternet sağlayıcıdan sabit IP servisine ücret ödemenize gerek kalmaksızın, "belirlediğinizisim.asuscomm.com" adresinden ev ağınıza erişebilirsiniz. "belirlediğinizisim.asuscomm.com:8080" adresinden modem arayüzüne ve VPN sunucusuna "belirlediğinizisim.asuscomm.com:8081" adresinden download master uygulamasına erişebilirsiniz.
TEKNİK ÖZELLİKLERNetwork StandardIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IPv4, IPv6Ürün KategorisiN300 kapsamlı ağ; 300MbpsWi-Fi Veri Oranı802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11n : 300Mbps'a yükseltilebilirxDSL Veri Hızı?VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL multimod
?Annex A/B/I/J/L/M Desteği
?Tüm VDSL2 profilleri desteği -8a, 8b, 8c, 8d, 12a, 12b, 17a and 30a
?VDSL2 arayüzü ITU-T G.993.2 ile uyumludur
?ITU-T G.992.1 (G.dmt), Annex A, ve B Uyumlu
?ITU-T G.992.2 (G.lite), Annex A, ve B Uyumlu
?ANSI T1.413 Uyumlu
?ITU-T G.992.3 (ADSL2) Uyumlu, Annex A, B, L, ve M
?ITU-T G.992.5 (ADSL2+) Uyumlu, Annex A, B, ve M Desteği
?ITU-T G.993.2 Uyumlu, Annex A, B
?ITU-T G.993.5 (Vectoring)
?ATM ve PTM (çift-öncelik)
Özellikler?Görsel ağ haritası (DSL-ASUSWRT) ?Ebeveyn Kontrolü
?Trafik Monitörü
?Download Master
?3G/4G desteği
?Çift WAN (Fail over)
?IPTV desteği (ADSL/VDSL desteği)
?PPTP VPN sunucu
?DSL Geribesleme mekanizması
AntenDahili dBi anten x 2LED GöstergesiGüç, Internet, WLAN, LAN x 0, xDSL, 2.4 GHz Wi-Fi, USB x 1DüğmeWPS Düğmesi, Reset Düğmesi, Güç Düğmesi, Kablosuz Açık/kapalı DüğmesiPortlar4 x RJ45 10/100/Gigabit BaseT for LAN
1 x RJ45 10/100/Gigabit BaseT for WAN
1 x RJ11 for xDSLUSB PortlarıUSB 2.0 x 2USB UygulamalarıYazıcı Sunucusu
FTP Sunucu
Download Master
3G/4G paylaşımıÇalışma Frekansı2.4GHzOperasyon Kanalı13 Europe (ETSI)Bellek128MB DDR3
128MB NAND flashGüvenlik64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Kurumsal , WPS desteğiYönetimWeb tabanlı Grafiksel Arayüz(GUI) yapılandırması
Firmware yükseltme, yapılandırma verileri tarihleri, Web tabanlı GUI üzerinden indirilebilir
Otomotaik VPI/VCI algılama
Configuration backup and restore
Tanılama
Log & İzleme fonksiyonuYardımcı Yazılımlar- Download master:
.BT, NZB, HTTP, ED2K Desteği
.Şifreleme, DHT, PEX ve magnet link desteği
.Upload ve download bant genişliği kontrolü
.Download takvimleme

- Medya sunucu:
.Görsel: JPEG
.Ses: mp3, wma, wav, pcm, mp4, lpcm, ogg
.Video: asf, avi, divx, mpeg, mpg, ts, vob, wmv, mkv, mov

- Yazıcı sunucusu:
.Çok işlevli yazıcı desteği(Sadece Windows'ta)
.LPR protokol desteğiVPN DesteğiIPSec Pass-Throuth
PPTP Pass-Through
L2TP Pass-Through
PPTP serverGüç AdaptörüAC Girişi : 100 ~240 V(50~60HZ)
DC Çıkışı : 19 V/1.75 ASertifikalarCEBoyutlar147 x 205 x 66 ~ mm (E x B x Y)Ağırlık314 g (Sadece Cihaz)İşletim Sistemi DesteğiWindows® 10 , 32bit/64bit
Windows® 7 , 32bit/64bit
Windows® 8.1 , 32bit/64bit
Windows® 8 , 32bit/64bit
Windows® XP
Mac OS X ya da daha yüksek
LinuxPaket İçeriği?DSL-N17U Kablosuz-N300 VDSL/ADSL/Fiber Gigabit Modem Router
?RJ-45 kablosu
?RJ-11 kablosuz
?Destek CD'si(Kullanıcı rehberi ve yazılımı)
?Güç adaptörü
?Garanti kartı
?Hızlı başlangıç rehberi
?Splitter (bölgeye göre değişiklik gösterebilir)
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık